FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta heyecanı Fenerbahçe Kayserispor maçı ile devam etti. Kanarya nefes kesen maçta sahadan 3-2 mağlup ayrılırken bu sezon dördüncü haftada üçüncü kez yenildi. Kayserispor ise Ertuğrul Sağlam döneminde dördüncü haftada da yenilmezlik serisini sürdürdü.

Fenerbahçe Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor’u konuk etti. Nefes kesen yüksek tempolu mücadelede gülen taraf 3-2’lik skorla Kayserispor oldu.

Üç hafta sonunda yenilgisiz takımlar arasında yer alan Kayserispor serisini sürdürmeyi başarırken Fenerbahçe ise dördüncü hafta üçüncü kez sahadan mağlup ayrıldı.

Kanarya’da yeni transferlerden Diego Reyes ve Harun Tekin ilk kez 11’de başlarken Michael Frey ise 67’de oyuna dahil oldu. Andre Ayew bir gol ve bir asistle öne çıkarken, Kayserispor’da Mensah, Chery ve Bilal göz dolduran isimler oldu.

Fenerbahçe’nin golleri 13’te Andre Ayew ve 57’de Islam Slimani’den geldi. Yeni transferler böylece bu maçla golle tanıştı. Ayew’in ise Süper Lig’de çektiği ilk isabetli şut golle sonuçlandı. Kayserispor’a üç puanı getiren üç golü; 52’de Bernard Mensah, 61’de Martin Skrtel (kendi kalesine) ve 69’da Tjaronn Chery kaydetti. Şamil Çinaz 82’de VAR incelemesi sonrasında kırmızı kartla oyundan atıldı.

Fenerbahçe Kayserispor maçı fotoğraflarıFenerbahçe Kayserispor maçı fotoğraflarıFenerbahçe Kayserispor maçı fotoğraflarıFenerbahçe Kayserispor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Goller: Dk. 13 Andre Ayew, Dk. 57 İslam Slimani (Fenerbahçe); Dk. 52 Bernard Mensah, Dk. 61 Martin Skrtel (kendi kalesine) (Kayserispor)

FENERBAHÇE: 2 - 3 :KAYSERİSPOR

Maç Sonu: Ve hakem maçta son düdüğü çalıyor.

90+4. Kayserispor takımından Bilal Basacikoglu, Şener Özbayraklı ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

90. dakika:Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

88. dakika: Üç santrforla oynayan Fenerbahçe, kanat akınlarıyla GOL arıyor.

86 .dakika: Fenerbahçe doldur-boşalta döndü. Harun hariç sahadaki tüm futbolcular Kayserispor ceza alanı etrafında çevrelendi.

85. dakika: Oyuncu Değişikliği Bernard Mensah Levent Gülen Karşılaşmada son dakikalar nefes kesiyor. Fenerbahçe, 10 kişi kalan rakibi karşısında tüm riskleri alarak baskı kurmaya çalışıyor.

82. dakika: Şamil Çinaz güçlükle saha dışına çıkarılmaya çalışılıyor. Tecrübeli oyuncu saha kenarına gelirken Fenerbahçe kulübesiyle de bir tartışma yaşadı.

79. dakika: Kayserispor ceza alanının dışında Eljif'le Şamil arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem oyunu durdurdu. Oyun hakem atışıyla başlayacaktı ancak VAR hakemleri pozisyonun incelenmesini istedi.

77. dakika: Orta alanda aldığı topu nefis hareketlerle süren Mensah, ceza yayının dışından sert vurdu kaleci Harun üzerine gelen topu kontrol etti.

75. dakika: Fenerbahçe'de Diego Reyes yerini Mehmet Topal'a bıraktı.

74. dakika: Oyuncu Değişikliği Mathieu Valbuena Roberto Soldado Rillo

72. dakika: Oyuncu Değişikliği Deniz Türüç Şamil Çinaz

69. dakika: GOL Bu kez sağ çaprazda topu alan Chery sol ayağıyla köşeye nefis vurdu, bu şutu beklemeyen Harun topu ağlarda gördü: 2-3

67. dakika: Oyuncu Değişikliği Mehmet Ekici Michael Frey Bu arada Kana Biyik tedavisinin ardından sahaya döndü. Kayserispor'da değişiklik hazırlıkları şu an için ertelendi.

66. dakika: Kayserispor'da Kana Biyik bir sakatlık yaşıyor. Sedye de sahaya çaprıldı, birazdan zorunlu bir değişiklik gerçekleşecek.

65. dakika: Sarı Kart Umut Bulut

60. dakika: GOL Sağ taç çizgisi önünden Bilal'in ortasına ön direkte Skrtel ters bir kafa vuruşu yaptı ve kendi ağlarını sarstı: 2-2

58. dakika: Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Islam Slimani, sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti.

57. dakika: GOL Sağ kanattan içeri sokulan Ayew'in ayak dışıyla yaptığı ortada savunmadan seken topu önüne alan Slimani, penaltı noktası üzerinden yerden çok sert vurdu ve topu ağlara yolladı: 2-1

54. dakika: Valbuena'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta kale alanı içinde bomboş yükselen Slimani kafayı vurdu, top direğin üzerinden auta çıktı.

52. dakika: Fenerbahçe golün şokunu üzerinden atıp oyunu yeniden Kayserispor yarı alanına yıkmaya çalışıyor.

51. dakika: GOL Kayserispor'un sol çaprazdan, kaleye oldukça uzak bir noktadan kazandığı frikikte Mensah orta-şut karışımı bir vuruş yaptı. Kale önünde seken ve hiçbir oyuncunun dokunamadığı top Harun'un da beklemediği bir şekilde doğrudan ağlara gitti: 1-1

49. dakika: Sarı Kart Eljif Elmas

48. dakika: Topla oynama oranları birbirine oldukça yakın. Fenerbahçe'nin %51'e %49'luk üstünlüğü bulunuyor.

47. dakika: Fenerbahçe ikinci yarıya da baskıyla başladı. 

46. dakika: Kadıköy'de ikinci yarı başladı!

Devre Arası:  Fenerbahçe, Kayserispor karşısında soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gidiyor.

44. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

43. dakika: Fenerbahçe'de Hasan Ali, Kayserispor'da da Deniz Türüç şu an bir sakatlık yaşıyor. Her iki ekibin de sağlık görevlileri sahada, oyun durdu.

41. dakika: Fenerbahçe'de ilk maçına çıkan yeni transfer Diego Reyes şu ana dek oldukça etkisiz bir görüntü çizdi.

39. dakika: Sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında Deniz ortaladı, arka direkteki Mensah'ın kafa vuruşunda açıyı iyi kapatan Harun iki hamlede topu kontrol etti.

38. dakika: Takımını kontra atağa taşımak isteyen Mensah, Hasan Ali'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hasan Ali bu pozisyonda sarı kart gördü.

36. dakika: Slimani'nin pasıyla ceza alanı ön çizgisinde topu alan Ayew, vuruş açısı bulamadı Kayserispor savunması topu kaptı.

35. dakika: Tempo bu anlarda bir nebze düştü.

33. dakika: Kayserispor kontra atağında ceza alanı dışında topu alan Deniz Türüç önünü açıp şutunu çekti, Harun direk dibinde topu aldı.

31. dakika: Karşılaşmanın üçte birlik dilimi Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçildi. Tempo bir an olsun düşmüyor.

30. dakika: Deniz Türüç'ün vuruşunda top barajdan döndü.

29. dakika: Bu kez Eljif'in Chery'ye yaptığı faul sonrası Kayserispor tehlikeli noktadan serbest vuruş kazandı. Deniz ve Atila topun başında.

27. dakika: Chery bu kez ceza alanı dışından sol ayağıyla sert vurdu, Harun son anda nefis çeldiği topu kornere çıkmadan yakaladı ve alkış aldı.

25. dakika: Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşu sonrası hızlı atağa çıkan Kayserispor'da Cherry sol kanattan içeri sokuldu ve çaprazdan vuruşunu yaptı, Harun soluna giden topu tek hamlede kontrol etti.

23. dakika: Deniz Türüç'ün ara pasıyla orta alandan hızla içeri hareketlenen Umut Bulut ceza alanına girer girmez karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, top direğin dibinden auta çıktı.

22. dakika: Sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında Deniz'in ortaladığı top kaleci Harun'da kaldı.

20. dakika: Valbuena'nın pasıyla bir anda savunma arkasına sarkan Islam Slimani kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, açıyı iyi kapatan Lung topu iki hamlede kontrol etti.

18. dakika: Sarı Kart Islam Slimani

17. dakika:  Kayserispor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkteki Bernard Mensah kafayı vurdu, yerden seken top Harun'un üzerine gitti.

15. dakika: Sarı Kart André Ayew Pelé Fenerbahçe taraftarının da desteğiyle oyunu adeta Kayserispor yarı alanına yıkmaya başladı. Bu kez Mehmet Ekici ceza alanının birkaç metre dışında yerde kaldı, sarı-lacivertliler tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

13. dakika: GOL Hasan Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada arka direğe doğru gelen topu kaleciyle savunma birbirine bıraktı, bu sırada araya girip kafayı vuran Andre Ayew topu ağlara yolladı: 1-0

11. dakika: Kendi yarı alanının ortalarında Şener'le girdiği ikili mücadelede sert bir faul yapan Bilal Başacıkoğlu sarı kart gördü.

9. dakika: Valbuena'nın vuruşunda Lung'un çıkardığı top sonrası Hakem Ümit Öztürk aut kararı verdi, sarı-lacivertli futbolcular ve taraftarlar bu karara yoğun tepki gösterdi.

8. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ceza alanı içinde topu alan Slimani, Mehmet Ekici'yi gördü. Mehmet'in derinlemesine pasında kale alanı önünde bomboş topu alan Valbuena dönerek vuruşunu yaptı, kaleci topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

7. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Ekici orta alanda bir sakatlık yaşadı, onun tedavisi nedeniyle oyun duraklıyor.

6. dakika: Kayserispor, Mensah'la sol taç çizgisi önünden bir serbest vuruş daha kullandı ancak Ganalı oyuncunun vuruşunda top doğrudan auta çıktı.

5. dakika: Fenerbahçe henüz oyunun kontrolünü eline alamadı. Kayserispor kendi yarı alanında yaptığı baskıyla rakibinin top yapmasına müsaade etmiyor.

4. dakika: Maçta tempo kadar sertlik düzeyi de oldukça yüksek. Oyun ilk dört dakikada faul düdükleriyle birçok kez kesildi. Kadıköy'de tribünler tamamen dolu. Fenerbahçeli taraftarlar takımlarına büyük destek verirken top rakipteyken de yoğun bir baskı kuruyor.

3. dakika:  Serbest vuruşta topun başına gelen Bernard Mensah doğrudan kaleyi denedi, top az farkla üstten auta çıktı. Maç tempolu başladı. Her iki ekip de karşılaşmanın hemen başında oldukça ofansif bir futbol sergiliyor.

2. dakika: İlk dakika itibariyle Bilal sol kanattan ceza alanına hareketlenmek istedi, Şener'in yaptığı müdahale sonrası Kayserispor sol çaprazdan serbest vuruş kazandı.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı! 

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Ayew, Eljif, Reyes Mehmet Ekici, Valbuena, Slimani
TEKNİK DİREKTÖR: Philip Cocu

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Sapunaru, Kana Bıyık, Atila, Rotman, Mensah, Deniz, Chery, Bilal, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER