FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu.. Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 4 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Harun'un büyük hatasıyla 1-0 geriye düşen Sarı Kanarya, çabuk toparlandı, Eljif, Valbuena ve Soldado'nun attığı gollerle sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 7 ay 18 gün sonra deplasmanda galibiyet aldı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Fenerbahçe'nin gollerini 20. dakikada Eljif Elmas, 72. dakikada frikikten Valbuena ve 74. dakikada Soldado kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golünü Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin kendi kalesine attı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 37'ye yükseltti ve 12. sırada yer aldı. Kasımpaşa ise 38 puanla 10. sırada yer aldı.

VAR'la 2 gol bir de iptal kararı
Karşılaşmanın 22. dakikasında Fenerbahçe, Eljif Elmas'la beraberliği sağladı. Yardımcı hakem Kemal Yılmaz ilk etapta bayrağını kaldırdı ve ofsayt kararı verdi. Ancak orta hakem Halis Özkahya, VAR odasının kararını bekledi. Uzun bir süre VAR odasının izlemelerinin sonucu için duruldu. Halis Özkahya gol kararını duyunca, santra noktasına gidildi. Bir VAR kararı da 43. dakikada geldi. Yine Fenerbahçe'nin Isla ile bulduğu gol uzun süre ofsayt mı değil mi diye incelendi. Halis Özkahya uzun süre VAR odasını bekledi. Daha sonra ise izleme tavsiyesiyle kenara gelen Özkahya, golü iptal etti, ofsayt kararı verdi. 


 
74. dakikada Solado'nun attığı gol ofsayt olduğu gerekçesiyle geçerli sayılmamıştı. VAR incelemesi sonrası kararını değiştiren hakem Halis Özkahya golü verdi.
 
İLK 11'LER
 
KASIMPAŞA: Scuffet, Sadiku, Josue Sa, Veigneau, Popov, Pavelka, Tarkan, Khalili, Koita, Trezeguet, Perica
 
FENERBAHÇE: Harun, Isla, Roman, Serdar, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Dirar, Eljif, Valbuena, Soldado

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER