FENERBAHÇE

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de zirve yarışı açısından oldukça kritik bir mücadeleye çıktı. Ligin diri ekiplerinden Kasımpaşa ile karşılaşan Sarı Lacivertliler taraftarlarının da yoğun desteğini alarak mücadeleden 4-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında Giuliano'nun 2 gol atıp yıldızlaştığı maçta Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etti.

İLK YARI BERABERE BİTTİ

Mücadeleye hızlı başlayan ve rakibine baskı kuran Fenerbahçe 26. dakikada Roman Neustadter'in kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskılı oynayan sarı-lacivertliler, ilk yarı bitti derken kalesinde golü gördü. Kasımpaşa, Mensah'ın kullanığı serbest atıştan golü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

GİULİANO TAKIMI SIRTLADI

Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı. Bu sezon takımın en golcü ismi olan Giuliano, 49. dakikada bir kez daha öne geçirdi. Bir gol daha bulup rahatlamak isteyen sarı-lacivertliler, baskısını yeniden artırdı. 62. dakikada bir kez daha sahne alan Brezilyalı yıldız Giuliano takımını 3-1 öne geçirdi.

Oyuna sonradan giren Valbuena 81. dakikada takımının 4. golünü attı. Kasımpaşa ise bu gole 2 dakika sonra Murillo ile cevap verdi ve durumu 4-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 4-2 sona erdi.

F.BAHÇE ZİRVEYE YAKLAŞTI

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 26'ya çıkardı ve Galatasaray'la puan farkını 3'e, Başakşehir'le ise 4'e indirdi. Kasımpaşa ise 18 puanda kaldı.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı fotoğrafları

FENERBAHÇE: 4 - 2 :KASIMPAŞA

Maç Sonu: Hakem Ümit Öztürk maçı bitiren son düdüğü çalıyor. Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ediyor ve puanını 26'ya yükseltiyor. Kasımpaşa ise bu sonuçla 18 puanda kalıyor.

90+1. dakika: Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oğuz Güçtekin, Giuliano'nun yerine oyuna giriyor.

90. dakika: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.

85. dakika: Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mauricio Isla, Şener Özbayraklı'nın yerine oyuna dahil oluyor.

82. dakika: GOL Kasımpaşa, John Murillo'nun golüyle skoru 4-2'ye getiriyor. Topla birlikte ceza alanı içine hareketlenen Bernard Mensah'ın pasında İsmail Köybaşı araya girmek istiyor ancak ıska geçtiği top John Murillo'ya geliyor. John Murillo, kaleci Volkan Demirel'in üzerinden aşırtarak topu ağlarla buluşturuyor.

81. dakika: GOL Fenerbahçe, Mathieu Valbuena'nın golüyle skoru 4-1 yapıyor. Sağ kanattan ceza alanı içine giren Nabil Dirar pasını Mathieu Valbuena'ya çıkarıyor. Mathieu Valbuena, sağ ayağıyla bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ve kaleci Ramazan Köse'nin sağından topu filelerle buluşturuyor.

80. dakika: Markus Neumayr'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda top kaleci Volkan Demirel'de kalıyor.

78. dakika: Mathieu Valbuena'nın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Alper Potuk sağ ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ramazan Köse soluna giden topu yatarak kontrol ediyor.

76. dakika: Nabil Dirar'ın sağ çaprazdan şutunda top farklı şekilde üstten auta gidiyor. Mathieu Valbuena'nın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Alper Potuk sağ ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ramazan Köse soluna giden topu yatarak kontrol ediyor.

72. dakika: Kasımpaşa'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Markus Neumayr, Veysel Sarı'nın yerine oyuna dahil oluyor.

70. dakika: Ceza alanı içinde rakiplerinden sıyrılan Giuliano'nun pasında Mathieu Valbuena sağ çaprazdan çok sert vuruyor ancak top üstten auta çıkıyor.

67: dakika: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mathieu Valbuena, Aatif Chahechouhe'nun yerine oyuna giriyor.

66. dakika: Kasımpaşa'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Franck Etoundi, Samuel Eduok'un yerine oyuna dahil oluyor.

65. dakika: Güzel hareketlerle rakiplerinden sıyrılan Nabil Dirar pasını Alper Potuk'a veriyor. Alper Potuk, ceza alanı içinde sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak Ramazan Köse üzerine gelen topu çelmeyi başarıyor.

63. dakika: GOL Fenerbahçe, Giuliano'nun golüyle 3-1 öne geçiyor. Sağ kanattan çabuk kullanılan taç atışı sonrasında Şener Özbayraklı ceza alanı içine ortasını yapıyor. Giuliano, altıpas önünde uygun durumda sağ ayağıyla topun gelişine vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturuyor ve ligdeki 7. golünün kaydediyor.

62. dakika: Alper Potuk için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

59. dakika: Bernard Mensah'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Syam Ben Youssef arka direkte ofsayt pozisyonunda kalıyor.

55. dakika: Yaptığı faulün ardından aşırı tepki veren Bernard Mensah sarı kart görüyor.

54. dakika: Topla birlikte süratle hareketlenen Trezeguet, Martin Skrtel'in müdahalesiyle yerde kalıyor ve hakem Ümit Öztürk, Martin Skrtel'e sarı kart gösteriyor.

52. dakika: Sol kanattan ceza alanı içine giren Aatif Chahechouhe kale çizgisi üzerinden pasını geriye doğru çıkarıyor. Ceza alanı içine koşu yapan Şener Özbayraklı topla buluştuktan sonra sağ ayağıyla çok sert vuruyor ancak kaleci Ramazan Köse gole izin vermiyor.

49. dakika: GOL Fenerbahçe, Giuliano'nun golüyle bir kez daha öne geçiyor.  Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan ortasında ceza alanı içinde Nabil Dirar ile verkaça giren Giuliano sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ve topu kaleci Ramazan Köse'nin sağından ağlarla buluşturuyor.

46. dakika: İkinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlıyor.

Devre Arası: Hakem Ümit Öztürk'ün düdüğüyle ilk yarı atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona eriyor.

45+2. dakika: Fenerbahçe, İsmail Köybaşı ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. İsmail'in ortasında Kasımpaşa savunması ön direkte karşılıyor.

45+1. dakika: GOL Kasımpaşa, Bernard Mensah'ın attığı golle skorda eşitliği sağlıyor.

45. dakika: David Pavelka'nın koşu yolunu engelleyen Şener Özbayraklı hakem Ümit Öztürk'ten sarı kart görüyor. Faul sonrasında kalesinden çıkıp itirazlarda bulunduğu gerekçesiyle hakem Ümit Öztürk, Volkan Demirel'e sarı kart gösteriyor. İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

39. dakika: Olivier Veigneau'nun pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Samuel Eduok sol ayağıyla çok sert vuruyor ancak kaleci Volkan Demirel üzerine gelen topu güçlükle çelmeyi başarıyor. Ceza yayı gerisinden Bernard Mensah sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak savunmadan seken top kornere çıkıyor. Kasımpaşa, Bernard Mensah ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Bernard Mensah'ın ortasında Volkan Demirel kalesinden çıkarak topa sahip oluyor.

37. dakika: Bernard Mensah'ın pasında David Pavelka ceza sahası dışından yerden vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde yandan auta çıkıyor.

35. dakika: Alper Potuk'un pasıyla kaleyi cepheden gören noktada topla buluşan Josef De Souza sağ ayağıyla çok sert vuruyor ancak top üstten auta gidiyor.

34. dakika: Aatif Chahechouhe'nun sol çaprazdan yaptığı vuruşta top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.

30. dakika: Sağ kanattan ceza alanı içine giren Nabil Dirar kale sahası içine gönderdiği sert topta Giuliano dokunamıyor ve Fenerbahçe ikinci gol şansından yararlanamıyor.

28. dakika: İsmail Köybaşı'nın sol kanattan ortasında Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırdığı top ceza alanı dışında Şener Özbayraklı'ya geliyor. Şener Özbayraklı, ceza yayı hemen gerisinden şutunu çekiyor ancak top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.

26. dakika: GOL Fenerbahçe, Roman Neustadter'in golüyle maçta öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu İsmail Köybaşı kullanıyor. İsmail'in ortasında Alper Potuk ön direkte topu kafayla arka direğe aşırtıyor. Roman Neustadter, uygun durumda kafa vuruşunu yapıyor. Kaleci Ramazan Köse'nin müdahalasine rağmen top ağlarla buluşuyor.

23. dakika: Nabil Dirar'ın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında Veysel Sarı'dan topu kurtaran Aatif Chahechouhe, sağ ayağıyla yerden çok sert vuruyor ancak top yan kale direğine çarparak taca çıkıyor.

19. dadika: Giuliano'nun pasında Şener Özbayraklı altıpasın sağ tarafından vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Ramazan Köse'nin üzerine gidiyor.

15. dakika: Giuliano'nun pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Nabil Dirar, kale sahası içine yerden çevirdiği top Alper Potuk'un önünden geçerek auta çıkıyor ve Fenerbahçe önemli bir pozisyondan yararlanamıyor.

11. dakika: Roman Neustadter'den sıyrılan Bernard Mensah uzak mesafeden sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta çıkıyor.

6. dakika: Ramazan Köse'nin degajı sonrasında Samuel Eduok sağ kanatta ofsayt pozisyonunda kalıyor.

2. dakika: Nabil Dirar'ın sağ kanattan ortasında top kaleci Ramazan Köse'de kalıyor.

1. dakika: Hakem Ümit Öztürk'ün düdüğüyle karşılaşma Kasımpaşa'nın vuruşuyla başlıyor. 

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, İsmail, Dirar, Aatif, Josef, Mehmet Topal, Giuliano, Alper
YEDEKLER: Kameni, Erten Ersu, Hasan Ali Kaldırım, Isla, Ozan Tufan, Van Persie, Neto, Valbuena, Ahmethan Köse, Oğuz Kağan
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Youssef, Omeruo, Veigneau, Veysel, Pavelka, Mensah, Murillo, Trezeguet, Eduok
YEDEKLER: Neumayr, Kadem Burak Yaşar, Rangel, Onur Ural, Burak Turan, Ahmed Ildız, Abdullah Durak, Hakan Demir, Hasan Bilal, Etoundi
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER