FENERBAHÇE

Fenerbahçe İstanbulspor ile berabere kaldı

Fenerbahçe, hazırlık karşılaşmasında İstanbulspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe İstanbulspor ile berabere kaldı

Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni teknik direktörü Phillip Cocu yönetiminde ilk hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında çok fazla gol pozisyonu yakalayan Fenerbahçe, 45. dakikada Aatıf Chahechouhe'nin golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda 76. dakikada İstanbulspor, İbrahim Yılmaz'ın golüyle maça 1-1'lik eşitlik getirdi. Maç bu skorla sona erdi.

Hollandalı teknik direktör Cocu, takımını kalede Carlos Kameni, savunmada Mauricio Isla, Martin Skrtel, Josef de Souza, İsmail Köybaşı dörtlüsüyle sahaya çıkardı. Orta sahada Ozan Tufan, Eljif Elmas, Giuliano Victor de Paulo'yu oynatan Hollandalı teknik adam, kanatlarda ise Mathieu Valbuena ile Aatıf Chahechouhe'ye şans verdi. İleri uçta ise Roberto Soldado ilk 11'de forma giydi.

Maçın ikinci yarısında ise Fenerbahçe'de genç kaleci Tarık Çetin'in yanı sıra Roman Neustaedter, Alper Potuk, Oğuz Kağan Güçtekin, Ahmethan Köse, Serhat Kot, Samed Karakoç, Yiğithan Güveli ve Uygar Mert Zeybek ikinci yarıda oyuna dahil edildi.

Sahada doksanar dakika kalan isimler ise Fenerbahçe'de Eljif Elmas ve Giuliano oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER