FENERBAHÇE

Fenerbahçe İspanya'da bozguna uğradı

Sarı Lacivertliler, İspanyol takımı karşısında farklı mağlup olmaktan kurtulamadı.

Fenerbahçe İspanya'da bozguna uğradı

Euroleague'de 6. maçına İspanya'da çıkan Fenerbahçe, salondan hiç de ummadığı bir skorla mağlup ayrıldı.

İspanyol ekibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir olun sergileyemeyen Obradovic'in öğrencileri salondan yenik ayrıldı.

Müsabakanın ilk yarısını 17 sayı geride tamamlayan Fenerbahçe, maçın ikinci yarısında da bir türlüsıçramayı yapamadı ve oyun dizginlerini eline alamadı. Sarı Lacivertliler'de en çok sayı atan Kostas Sloukas olurken ev sahibi ekipte Shane Larkin, Johannes Voigtmann ve Andrea Bargnani 13'er sayı kaydetti. Jaka Blazic de 11 sayı ile oynadı.

Galatasaray Avrupa'da siftah yaptı

BASKONIA - FENERBAHÇE : 86-52

SALON: Fernando Buesa Arena (İspanya)
HAKEMLER: Christos Christodoulou ** Sasa Pukl ** Carmelo Paternico **
BASKONIA: Shane Larkin *** (13) Adam Hanga ** (6) Johannes Voigtmann *** (13) Jaka Blazic *** (11) Kim Tillie ** (6) Andrea Bargnani *** (13) Chase Budinger ** (6) Rafa Luz ** (6) Rodrigue Beaubois ** (6) Ilimane Diop * (2) Tornike Shengelia * Tadas Sedekerskis * (4)
FENERBAHÇE: Kostas Sloukas ** (9) Bobby Dixon * (8) Ekpe Udoh ** (8) Luigi Datome * (2) Nikola Kalinic * (7) James Nunnally ** (6) Jan Vesely * (2) Melih Mahmutoğlu * Berk Uğurlu * (2) Barış Hersek * (4) Pero Antic * (4) Yordan Minchev *
PERİYOTLAR: 1.Periyot: 14-11 (Baskonia) 2.Periyot: 27-13 (Baskonia) 3.Periyot: 26-16 (Baskonia) 4.Periyot: 19-12 (Baskonia)
DEVRE: 41-24 (Baskonia)

Yorumlar
TREND HABERLER