FENERBAHÇE

Fenerbahçe iki futbolcu için anlaşma sağladı

Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor.. İki futbolcu ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler'in, Antalyasporlu ve Çaykur Rizesporlu futbolcular için yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı.. İşte transferlerin detayları..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe iki futbolcu için anlaşma sağladı

Bu sezon taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan ve yeni sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’un golcüsü Vedat Muriç ile Antalyaspor’da forma giyen Nazım Sangare ile prensipte anlaştı.

RESMEN TEMASA GEÇİLDİ

Bu sezon 32 maçta 14 gol kaydederek yeşil-mavililere büyük katkı sağlayan Kosovalı forvet Vedat Muriç için Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor Kulübü ile resmi olarak temasa geçtiği öğrenildi. İki kulüp arasında anlaşmanın büyük oranda sağlandığı ve golcü futbolcunun yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceği belirtildi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI YERİNE GELİYOR

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Şener Özbayraklı ile yollarını ayıracak sarı-lacivertliler sağ beki de yurt içinde buldu. Fenerbahçe, Antalyaspor’da forma giyen Nazım Sangare ile de anlaştı. Sarı-lacivertliler, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcuyu uygun bir bedelle kadroya katmayı planlıyor. Annesi Türk babası Gineli oyan Sangare kadroda alternatif isim olarak düşünülüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER