FENERBAHÇE

Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar?

Fenerbahçe'nin mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 4. maçlar sonunda tüm hesaplar alt üst oldu. Grupta kesin olan tek şey Molde'nin üst turu garantilemesi.

Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar?

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin ter döktüğü A Grubu'nda bitime 2 maç kala hesaplar karıştı.

Alınan sonuçların ardından artık bir çok ihtimal var. Ajax ile Fenerbahçe'nin golsüz berabere kaldığı gecede Celtic deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Molde üst turu garantiledi.

Geride kalan 4 maçta henüz yenilgi almayan Norveç ekibi, 3 galibiyet 1 beraberlik ile 10 puan topladı ve ilk iki sırada yer almayı garantiledi. İkinci sırada 5 puanla yer bulan Fenerbahçe, Ajax ve Celtic'e göre daha şanslı. Ajax'ın 4 maç sonunda 3, Celtic'in ise 2 puanı bulunuyor.

Fenerbahçe

İhtimaller çok fazla

Fenerbahçe son iki maçını dışarıda Molde ve içeride Celtic ile oynayacak. Sarı-Lacivertliler bu iki maçı da kazanırsa, diğer maçların sonucuna bakmaksızın üst tura yükselecek. Ancak iki maçtan birinde puan kaybetmesi halinde diğer sonuçları bekleyecek.

Son maça kalmayabilir

Fenerbahçe Ajax maçının sonucu ve özetiUEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe deplasmanda Ajax ile golsüz berabere kaldı. 5 puana yükselen sarı-lacivertliler tur şansını sürdürdü.

Gruptaki beşinci maçında Norveç'te Molde ile karşılaşacak olan Fenerbahçe galip gelirse büyük avantaj elde edecek. Bu durumda Celtic - Ajax maçından çıkacak bir beraberlik Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını sağlayacak. Diğer ihtimallerde ise gruptan çıkacak ikinci takım son maçlarda belli olacak.

A GRUBU PUAN DURUMU

TAKIM O G B M A Y P
Molde 4 3 1 0 9 4 10
Fenerbahçe 4 1 2 1 4 5 5
Ajax 4 0 3 1 3 4 3
Celtic 4 0 2 2 6 9 2

GRUPTAKİ SON MAÇLAR ŞÖYLE
26 Kasım
Molde - Fenerbahçe
Celtic - Ajax

10 Aralık
Fenerbahçe - Celtic
Ajax - Molde

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER