FENERBAHÇE

Fenerbahçe geçen yılı ikiye katladı

Beşiktaş’ı Kadıköy’de mağlup eden Fenerbahçe, çok kritik bir karşılaşmadan galip ayrıldı, geçen seneye göre kendisini ikiye katladı.

Fenerbahçe geçen yılı ikiye katladı

Bu sezonki mevcut durum ile geçen sezonun aynı dönemi karşılaştırıldığında, sarı-lacivertlilerin kaydettiği aşama gün yüzüne çıktı. Ligde sondan ikinciliğe inmişti  16. hafta geçen sezon Fenerbahçe’nin sıralamada en dibi gördüğü haftaydı. 15. haftada ligde 17. sıraya gerileyen sarı-lacivertliler, 16. haftayı da 15 puanla yine 17. sırada tamamladı.

16. hafta korkuydu, çıkış oldu
16. hafta bu sezon ise tam tersine Fenerbahçe’nin yükseliş haftası oldu. En önemli rakiplerinden Beşiktaş’ı mağlup ederek derbiyi kazanan Fener, puanını 28’e yükselterek ligde 3. sıraya tırmandı.

Küme düşmeden şampiyonluğa
Geçen sezon sondan ikinci sırada geçtiği 16. haftada küme düşme korkusu yaşayan takım, bu sezon aynı haftada ligin zirvesine bir adım daha yaklaşarak şampiyonluk hesapları yapmaya başladı.

Devreyi ikinci bitirebilir
Trabzonspor’un bu akşam Konya deplasmanında galibiyet dışında alacağı herhangi bir sonuç, Fenerbahçe’nin haftayı ilk üç sırada bitirmesi anlamına gelecek. Haftaya Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek Fenerbahçe’nin, ilk yarıyı ikinci sırada bitirme ihtimali bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER