FENERBAHÇE

Fenerbahçe Galatasaraylı hocaya emanet!

Vitor Pereira'nın ülkesine dönmesinin ardından teknik direktörsüz kalan Fenerbahçe'yi Galatasaray'ın eski antrenörü Fatih Yıldız çalıştırıyor..

Fenerbahçe Galatasaraylı hocaya emanet!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kaçmasının ardından yeni teknik direktör arayışları sürerken, Grasshoppers maçında takımın başında eski Galatasaraylı Fatih Yıldız sahaya çıkacak.

36 yaşındaki kondisyoner Fatih Yıldız, bir dönem Galatasaray'da da Gheorghe Hagi ve Frank Rijkaard'ın yardımcılığını yapmıştı.

FENERBAHÇE FATİH YILDIZ'A EMANET

Sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya elenmesinin ardından Vitor Pereira ile yollarını ayırmaya karar veren Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik adamın yardımcılarıyla birlikte önceki gün ülkesine dönmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başladı.

En doğru tercihi yapmak için acele etmek istemeyen yönetim, yeni bir teknik direktörle anlaşılana kadar takımı antrenör Fatih Yıldız'a emanet edecek.

Fenerbahçe'de proje hüsranı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 18 Ağustos Perşembe günü Grasshoppers ile yapılacak maça takımı Fatih Yıldız hazırlayacak.

FATİH YILDIZ GALATASARAY'DA DA ÇALIŞMIŞTI

Fatih Yıldız, 2009-2011 yılları arasında Galatasaray'da kondisyoner ve yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

Frank Rijkaard ve Gheorghe Hagi dönemlerinde Galatasaray'da çalışan Fatih Yıldız, 2011 yılında Fatih Terim'in göreve getirilmesinin ardından sarı kırmızılı takımla yollarını ayırmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER