FENERBAHÇE

Fenerbahçe devlerle yarışıyor

F.Bahçe savunma performansıyla Barça, Bayern, Juve, PSG gibi takımlarla kapışıyor. Real Madrid'i çoktan solladı

Fenerbahçe devlerle yarışıyor

Sarı-lacivertliler bu sezon defansif yönüyle ön plana çıkıyor. Süper Lig'de oynadığı 24 maçta kalesinde sadece 19 gol gören Kanarya bu alanda Türkiye'nin en iyisi...

Fenerbahçe bu başarısıyla sadece yerel ligi domine etmekle kalmıyor, Avrupa'nın devleriyle yarışıyor. Maç başına 0.79 gol yiyen Vitor Pereira'nın takımı, Avrupa'da 8. sırada yer alıyor. İlk sırada 0.42 ortalama ile büyük savunma üstadı Diego Simeone'nin çalıştırdığı Atletico Madrid bulunuyor. Kanarya, Bayern, PSG, Juve gibi takımların gerisinde kalırken Barcelona ile kıyasıya bir yarış içinde. 

Fenerbahçe Braga şifresiz kanalda rövanş ne zaman?

Fenerbahçe bu kategoride İngiltere'de şampiyonluğa oynayan Tottenham ile Ramos, Varane, Pepe gibi savunmacılara sahip Real Madrid'i sollamış durumda. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde 12 maçta kalesini gole kapattı. Son 3 karşılaşmada da Volkan Demirel rakiplere gol şansı tanımadı.

Fernando Muslera ihmal kurbanı olmuş

Pereira bunu hep yapıyor
Savunma anlayışı teknik direktör Vitor Pereira'nın çalıştığı her takıma ezberlettiği bir sistem. Portekizli teknik adam Porto'nun başındayken takım ilk sezonda kalesinde 30 maçta 19, ikinci yılda 30 karşılaşmada 14 gol görmüştü. Yunan ekibi Olympiakos ise 17 maçta sadece 11 gol yedi.

Yorumlar
TREND HABERLER