FENERBAHÇE

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Gökhan Gönül ve Caner Erkin...

Fenerbahçe gelecek sezon için kolları sıvadı. Sarı lacivertliler üzerlerindeki başarısızlığı kırmak için resmen düğmeye bastı. Eski oyuncuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin için harekete geçen sarı lacivertliler flaş bir hamle yaptı.

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Gökhan Gönül ve Caner Erkin...

Spor dünyasını da etkisi altına alan corona virüse rağmen çalışmalara ara vermeyen, gelecek sezon için kolları sıvayan Fenerbahçe flaş bir hamle yaptı.

Beşiktaş'ta forma giyen Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in sözleşmelerinin sona ermesini fırsat bilip harekete geçen sarı lacivertliler, 2 eski yıldızı için düğmeye bastı. 

Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe, Beşiktaş'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan eski futbolcuları Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e transfer teklifi yaptı.

Fenerbahçe'nin, Gökhan'a 2 yıllık, Caner'e ise 2+1 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Beşiktaşlı yetkililerin sağ bek ve sol bek transferi için düğmeye bastığı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezon başı yaptığı açıklamada Caner Erkin ve Gökhan Gönül için "Türkiye'nin en iyi sağ ve sol bekini elimizle karşı takıma verdik" demişti. Fakat iki oyuncu Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olduktan sonra Sarı Lacivertli taraftarların yoğun tepkisi oldu. Özellikle Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde taraftarlar iki oyuncunun resminin olduğu paralar bastırıp sahaya fırlatmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar 4 yorum
TREND HABERLER