BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Beşiktaş'ı ezdi geçti

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nda Fenerbahçe, Beşiktaş'a fark attı.

Fenerbahçe Beşiktaş'ı ezdi geçti

Mersin'de düzenlenen Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nda Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 77-62 yendi.

Edip Buran Spor Salonu'ndaki karşılaşma, karşılıklı basketlerle başlarken ilk 5 dakika sarı-lacivertlilerin 8-7'lik üstünlüğüyle geçildi. Fenerbahçe, Pelin Bilgiç'nin attığı sayılarla ilk periyodu 11 sayı farkla (21-10) önde kapattı.

Beşiktaş, Perovanovic'in sayılarıyla ikinci periyodun ilk bölümünde farkı azaltsa da Melis Gülcan ve Esra Ural'ın da skora katkı yapmasıyla toparlanan Fenerbahçe, soyunma odasına 35-29 üstün gitti. İkinci yarıya etkili başlayan siyah-beyazlı ekip, Esra Erden Atacan'ın üst üste bulduğu sayılarla farkı 4'e (45-41) indirdi.

Kadınlar Özgecan turnuvası başladı

Karşılaşmanın 3. çeyreği Fenerbahçe'nin 53-49 üstünlüğüyle tamamlandı. Sarı-lacivertliler, son çeyrekte Esra Ural ve Anastasiya Verameyenka ikilisinin attığı basketlerle farkı açtı ve karşılaşmayı 77-62 kazandı.

Sarı-lacivertlilerde Esra Ural 14 sayıyla takımın en skorer oyuncusu olarak öne çıkarken, Beşiktaş'ta Perovanovic'in kaydettiği 15 sayı, galibiyet için yeterli olmadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER