BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? FB BJK derbisi saat kaçta?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Yeni sezonun ilk derbisi Fenerbahçe Beşiktaş arasında oynanacak. Dev mücadeleyi kaçırmak istemeyen taraftarlar ise "Fenerbahçe Beşiktaş ne zaman" aramalarına başladı. İşte derbinin tarihi ve saati...

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? FB BJK derbisi saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun ilk derbisi Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak.

Güçlü rakiplerine evinde yenilmeyen Fenerbahçe Beşiktaş’ı yenerek geçirdiği kötü günleri geride bırakmak istiyor. Beşiktaş ise Fenerbahçe Kadıköy’de yenerek uzun yıllardır hasret kaldığı galibiyete kavuşmak istiyor.

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI

TARİH: 24 Eylül Pazartesi 

SAAT: 21.00

HAKEM: Fırat Aydınus

KANAL: beIN Sports ve İnternetspor.com

FENERBAHÇE’DE SON DURUM

Sarı Kanaryalar zor bir süreçten geçiyor. Yönetim değişikliğinin ardından teknik direktörlüğe Phillip Cocu’yu getiren, kadrosunu transferlerle güçlendiren Fenerbahçe’de beklenen uyum yakalanamadı. Hazırlık maçlarındaki performansını resmi maçlara taşıyamayan takım önce Şampiyonlar Ligi’nden elendi. Lige kötü başlayan takım geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 3 yenilgi alırken topladığı 6 puanla 11. sırada yer aldı ve şampiyonluk yolunda erken puan kayıpları ile büyük yara aldı. Son olarak hafta içinde Zagreb deplasmanında Dinamo Zagreb’e 4-1 yenilen takım, istenilen futbolu sahaya yansıtmaktan oldukça uzaktı. Cocu’nun takımdaki geleceği tartışmaya açılırken, Fenerbahçe’nin Beşiktaş maçında galibiyetten başka çaresi yok.

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUMU

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş haftalar ilerledikçe toparlanıyor. Sezon başında oynadığı futbol eleştirilen Kara Kartallar haftalar istediği oyuna yaklaşıyor. Ligde 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan takım topladığı 10 puanla 4. sırada yer alıyor. Son olarak hafta içinde UEFA Avrupa Ligi maçında evinde Sarpsborg’u konuk eden Siyah-Beyazlılar rakibini 3-1 yenerek Avrupa’ya iyi başladı.

SKRTEL, HASAN ALİ VE MEDEL DERBİDE YOK

Ev sahibi takımda Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım’ın sakatlıkları bulunuyor. Forma giyip giymeyecekleri maç günü belli olacak.

Beşiktaş’ta cezalı Medel derbi maçta forma giyemeyecek. Sarpsborg ile oynanan maçta sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Adriano’nun ise Fenerbahçe derbisinde forma giymesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER