FENERBAHÇE

Fenerbahçe Beşiktaş derbisini hangi hakem yönetecek?

Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi için MHK, yoğun bir çalışma içinde.. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için üç aday ön plana çıktı..

Fenerbahçe Beşiktaş derbisini hangi hakem yönetecek?

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta sonu Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi için Merkez Hakem Kurulu (MHK), yoğun bir çalışma içinde..

Galatasaray – Trabzonspor maçında Deniz Ateş Bitnel'in hataları nedeniyle büyük eleştiri alan ve şoku atlatan MHK, derbi için 3 ismi masaya yatırdı.

Favori olarak Bülent Yıldırım'ın ismi ön plana çıktı. Geçen hafta Shakhtar Donetsk -Schalke 04 Avrupa Ligi maçını yöneten, hafta sonu dinlendirilen Hüseyin Göçek plase… Arsenal – Barcelona Şampiyonlar Ligi maçında dün akşam görev yapan Cüneyt Çakır ise sürpriz olarak yer alıyor.

Fenerbahçe derbi öncesi taraftarı uyardı


Bülent Yıldırım, en son Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa'yı 2-1, Beşiktaş'ın ise deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği maçlarda görev almıştı. Hüseyin Göçek ise Beşiktaş'ın Sivas'ı 2-0, Fenerbahçe'nin de deplasmanda Osmanlıspor'u 1-0 yendiği karşılaşmaları yönetmişti.

Avrupa'daki gururumuz Cüneyt Çakır ise Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0, Fenerbahçe'nin de Medipol Başakşehir'i 1-0 yendiği mücadelelerde düdük çaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER