SÜPER LİG

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçının canlı yayın haberi burada

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 90+1. dakikada Moussa Sow'un attığı golle 1-0 yendi

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçının canlı yayın haberi burada

Fenerbahçe ile Beşiktaş derbisinde futboldan çok olay vardı. Islıklanan Emenike isyan edince oyun karıştı, Bilic-Emre kavga etti, sakatlıklarla dolu futbolsuz derbide Emenike'nin yerine taraftarın oyuna alınmasının istediği Sow, Beşiktaş'ı yine avladı, uzatmada Fener'i lige bağladı!  
 
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI
 
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 90+1. dakikada Moussa Sow'un attığı golle 1-0 yendi.   Senegalli golcü, Beşiktaş'a karşı oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısı gösterdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 53 puana yükseldi. Beşiktaş'ın ise 54 puanı bulunuyor. 55 puanlı Galatasaray haftayı lider tamamladı.  
 
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇININ FOTOĞRAFLARI

Kadıköy'deki derbi olaylı başladı...  
 
Maç başlamadan önce Gökhan Töre ile taraftar atıştı...
 
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ısınırken ağrıları arttı, yerine Mehmet Topuz 11'de başladı.
 
Daha sonra Emenike krizi yaşandı. Nijeryalı oyuncu kaçırdığı gol sonrası gelen tepkiler üzerine formasını çıkarıp, sahayı terk etmek istedi. İsmail Kartal, Emenike'ye izin vermedi.  
 
Bu sırada Emre Belözoğlu ile Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic kapıştı. Meireles sakatlandı, yerine taraftarın sürekli tezahüratını yaptığı Sow oyuna girdi. İlk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda Webo oyuna girdi. Emenike ise stadı terk etti.
 
Fenerbahçe'de Kuyt da sakatlandı. Beşiktaş'ta da Tolga Zengin sakatlandı yerine 22 yaşındaki Günay'a bıraktı.
 
90+1'de Moussa Sow, Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü attı. Genç kaleci gözyaşlarına boğuldu.

Mücadele 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi... 
 
BEŞİKTAŞ 11'İNDE 2 BOMBA SÜRPRİZ! 

Slaven Bilic, Erciyes maçından sonra sakatlığı bulunan ve derbide oynanamayacağı düşülen Serdar Kurtuluş'u ilk 11'e aldı. Club Brugge maçında yediği hatalı golle bazı taraftarlar tarafından eleştirilen Tolga Zengin derbide de kaleyi koruyacak. Hırvat hoca ayrıca Beşiktaş'ın yıldız ismi Olcay Şahan'a ilk 11'de görev vermedi.  
 
CEZALI TRİBÜNLERE DEV BAYRAKLAR AÇILDI 

Fenerbahçe, Galatasaray maçında Migros tribününde koreografi yapmıştı. Beşiktaş maçında da buna benzer bir hazırlık yapmak isteyen Fenerbahçe, TFF'nin verdiği tribün kapatma cezasıyla bu planı kaldırmışlardı. Ancak Fenerbahçe, cezalı tribünlerde büyük bir bayrak açarak taraftarın olmadığı yerleri kapatacak.  
 

BEŞİKTAŞTA 7 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA 

Derbi öncesi Beşiktaş'ta 7 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei, Tolga, Veli, Olcay Şahan ve Serdar Kurtuluş, Fenerbahçe maçında sarı kart gördükleri taktirde cezalı duruma düşecek.  
 
SOW 5 MAÇ SONRA KULÜBEDE 

Ligde Gaziantepspor maçından itibaren ilk 11'de forma şansı bulan Sow, 5 maç sonra yedek kaldı. Afrika Kupası'nda mücadele ettiği Senegal Milli Takımı'ndan takımından döndükten sonra 18. haftadaki Kardemir Karabükspor ve 19. haftadaki Trabzonspor maçlarında ikinci yarılarda oyuna giren Sow, sonraki 5 maç haftasında formasını bırakmamıştı.

BU SEZON İLK KEZ DERBİDE CEZALI FUTBOLCU YOK 

Bu sezon yaptığı derbi maçlarda cezası nedeniyle hep bir futbolcusundan yoksun kalan Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında bu sıkıntıyı yaşamadı. Ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe derbisine kırmızı kart cezalısı Gökhan Töre'den yoksun çıkan siyah-beyazlılar, Galatasaray derbisinde de Atiba Hutchinson'ı kırmızı kart cezası nedeniyle oynatamamıştı. 

Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles (Dk. 35 Sow), Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Emenike

Beşiktaş: Tolga Zengin (Dk. 45 Güray Güvenç), Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Sosa, Tolgay Arslan, Demba Ba

Gol: 90+1 Moussa Sow

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER