ALANYASPOR

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçının geniş özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertli takım, mücadeleye cezalı Roberto Soldado ile Jailson ve sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ile Alper Potuk'tan yoksun çıktı.

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçının geniş özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek ligde 6 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerde ilk golün oluşmunda büyük rol oynayan ve 2. golün asistini yapan Valbuena, son maçlardaki formunu sürdürerek karşılaşmanın yıldızı oldu. Goller Ayew ve Frey'den geldi.

Ligde 6 maç aradan sonra galip gelen Fenerbahçe, puanını 13'e yükseltti. Alanyaspor ise 12 puanda kaldı.

Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor maçının fotoğraflarıFenerbahçe Aytemiz Alanyaspor maçının fotoğraflarıFenerbahçe Aytemiz Alanyaspor maçının fotoğraflarıFenerbahçe Aytemiz Alanyaspor maçının fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 Erwin Koeman, Fenerbahçe'nin başında çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik almayı başardı.

Koeman'ın gelişiyle ilk 11'deki yerini alan Mathieu Valbuena, 3 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 3 maçta toplamda 6 gol atılırken 5'inde doğrudan katkı sağladı. Bir golde de asist öncesi kilit pası veren isim oldu.

FENERBAHÇE: 2 - 0 :ALANYASPOR

Ve maç sona erdi.

90. dakika: Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

86. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Topal orta alan mücadelesinde rakibi Lucas Villafanez'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

84. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Baiano ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

82. dakika: Ev sahibi ekipte son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Islam Slimani oyundan alınırken yerine Mehmet Topal oyuna dahil oluyor.

80. dakika: Sarı lacivertliler gole çok yaklaşıyor. Yassine Benzia'nın ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Mauricio Isla altıpas çizgisine hareketlenen arkadaşı Andre Ayew'i görmek istiyor ancak savunmada Merih Demiral son anda yatarak mutlak bir tehlikeyi önlüyor.

79. dakika: Turuncu yeşillilerde Merih Demiral rakibi Michael Frey ile girdiği hava topu mücadelesinde rakibine faul yaptığı gerekçesi ile sarı kart görüyor.

78. dakika: Aytemiz Alanyaspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ceyhun Gülselam oyundan alınırken yerine Filipe Augusto oyuna dahil oluyor.

75. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Baiano ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Papiss Cisse yükselerek kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin meşin yuvarlağı üst direğin hemen altından çıkartmayı başarıyor.

73. dakika: Elif Elmas'ın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Yassine Benzia doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak savunmadan geri geliyor.

72. dakika: Aytemiz Alanyaspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Efecan Karaca oyundan alınırken yerine Bobo oyuna dahil oluyor.

71. dakika: Junior Fernandes ceza yayı sol çaprazından kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Harun Tekin sol köşeye uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başarıyor.

70. dakika: Ceza yayına sokulan Junior Fernandes şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

69. dakika: Aytemiz Alanyaspor rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

66. dakika: Fenerbahçe cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mathieu Valbuena oyundan alınırken yerine Yassine Benzia oyuna dahil oluyor.

64. dakika: Djalma Campos'un pası ile sağ çaprazda topla buluşan Lucas Villafanez bekletmeden havadan pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen arkadaşı Efecan Karaca'ya gönderiyor. Efecen topla buluşur buluşmaz vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin gole izin vermiyor.

62. dakika: Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi sarı lacivertlilerin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

60. dakika: Baiano sağ kanatta topla buluşuyor ve bekletmeden ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Savunmada Andre Ayew'in karşıladığı top ceza yayının biraz gerisindeki Giorgos Tzavellas'in önüne düşüyor. Giorgos Tzavellas gelişine çok sert vuruyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

59. dakika: Sarı lacivertlilerde İsmail Köybaşı rakibi Lucas Villafanez'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

57. dakika: Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Andre Ayew penaltı noktasının önündeki arkadaşı Mathieu Valbuena ile paslaşarak ceza yayı içerisinde tekrar topla buluşuyor ve bekletmeden vuruşunu yapıyor. Ancak bu vuruş istediği gibi olmuyor ve kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

54. dakika: Fenerbahçe cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Şener Özbayraklı oyundan alınırken yerine İsmail Köybaşı oyuna dahil oluyor.

51. dakika: Sarı lacivertlilerde Şener Özbayraklı kısa süreli sakatlık geçiriyor.

48. dakika: Andre Ayew havadan pasını ceza yayına hareketlenen Islam Slimani'e gönderiyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

46. dakika: Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlıyor.

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor

Hakem Alper Ulusoy'un düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.

45. dakika: Dördüncü hakemin işareti le müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

41. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Djalma Campos ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak bu topu savunma kafa ile karşılamayı başarıyor.

38. dakika: Mathieu Valbuena'nın pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Elif Elmas ceza sahasına girer girmez yerden şansını deniyor ancak meşin yuvarlak savunmadan geri geliyor.

35. dakika: Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Mathieu Valbuena sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak kaleci Haydar Yılmaz meşin yuvarlağı kontrol etmekte zorlanmıyor.

33. dakika: Aytemiz Alanyaspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Giannis Maniatis oyundan alınırken yerine Lucas Villafanez oyuna dahil oluyor.

31. dakika: GOOOLL!! Fenerbahçe, Michael Frey ile farkı ikiye çıkartıyor! Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mathieu Valbuena ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Michael Frey yükseliyor ve kaleciden önce kafa vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor.

29. dakika: Mauricio Isla havadan pasını sağ kanattan hareketlenen arkadaşı Andre Ayew'e gönderiyor. Andre Ayew rakibi ile girdiği omuz omuza mücadeleyi kazanıyor ancak yan hakemin bayrağı tecrübeli oyuncu için kalkıyor.

27. dakika: Şener Özbayraklı sağ kanatta topla buluşuyor ve son çizgiye inerek ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada topu kontrol eden Michael Frey vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak savunmadan geri geliyor.

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor

25. dakika: Sarı lacivertliler ikinci gole çok yaklaşıyor. Sol kanattan gelişen atakta Elif Elmas ceza sahasına girerek yerden pasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Michael Frey topuğu ile şık bir vuruş yapıyor ancak kaleci Haydar Yılmaz üzerine gelen meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başarıyor.

22. dakika: Ceza yayı sol çaprazına hareketlenen Djalma Campos uzak mesafeden kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

20. dakika: GOOOLL!! Fenerbahçe, Andre Ayew ile öne geçiyor!  Mauricio Isla'nın pası ile sağ çaprazda topla buluşan Andre Ayew meşin yuvarlağı ceza sahası çizgisine paralel sürerek sol ağayının içi ile vuruşunu yapıyor ve kaleci Haydar Yılmaz'ın müdahalesine rağmen top sol köşeden filelerle buluşuyor.

19. dakika: Aytemiz Alanyaspor'da Ceyhun Gülselam rakibi Mathieu Valbuena'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

15. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Djalma Campos ortasını penaltı noktasına gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

11. dakika: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

8. dakika: Savunma arasına atılan pası ceza sahası içi sağ tarafında kontrol eden Andre Ayew son çizgiye inerek ortasını altıpas sol çaprazındaki arkadaşı Michael Frey'e gönderiyor. Meşin yuvarlağı kontrol eden Michael Frey rakibini geçmek istiyor ancak başarılı olamıyor.

5. dakika: Ev sahibi sarı lacivertliler kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

3. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Şener Özbayraklı ortasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Islam Slimani kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Haydar Yılmaz'ın üzerine gidiyor.

1. dakika: Müsabaka konuk ekip Aytemiz Alanyaspor'un vuruşu ile başlıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER