FENERBAHÇE

Fenerbahçe anlaşma sağladı! İki isim geliyor

Fenerbahçe, Inter ile anlaşamayan milli yıldız Emre Mor ile anlaşma sağladı. Sarı Lacivertli ekibin Dortmundlu yıldızı bu hafta içinde İstanbul'a getirmesi bekleniyor...

Fenerbahçe anlaşma sağladı! İki isim geliyor
Fenerbahçe, Emre Mor transferinde mutlu sona ulaştı. Genç futbolcunun transferi için büyük çaba harcayan Sarı-Lacivertliler, Emre'nin Inter ile anlaşamamasının ardından tekrar devreye girdi.
 
Oyuncu ve menajeri Muzzi Özcan'la anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Alman ekibi Borussia Dortmund'a bir teklif daha yaptı.
 
Teklif arttı, ihtimal güçlendi
 
Fenerbahçe'nin teklifini arttırması transferin gerçekleşme ihtimalini daha da yükseltti. Transferin bu hafta içi sonuçlanması ve Sarı-Lacivertlilerin milli yıldızı İstanbul'a getirmesi bekleniyor.
Gomez ile prensip anlaşma sağlandı
 
Skorer'den Senad Ok'un haberine göre; Defansa takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Sarı Lacivertli ekip, İtalya ekibi Milan'dan Gustavo Gomez ile de prensipte anlaşma sağlandı. Fenerbahçe'nin bu transferi bir kaç gün içinde resmen açıklayacağı öğrenildi.
Satış yapılırsa Aboubakar gelebilir

Fenerbahçe'nin Aboubakar sevdası bitmiyor. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta müthiş bir performans gösteren golcü oyuncuyu transfer etmek için harekete geçecek olan Sarı Lacivertliler, bu transferi takımdan muhtemel bir satış olması ve bütçe yaratılması halinde gerçekleştirmeye çalışacak
Yorumlar