FENERBAHÇE

Fenerbahçe Ajax maçı şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe - Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak belli oldu. Fenerbahçe maçı TRT 1'den 4K kalitesinde izlenecek.

Fenerbahçe Ajax maçı şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe Ajax maçı 22 Ekim perşembe günü Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak. Ajax maçı TRT 1 tarafından şifresiz ve 4K kalitesinde yayınlanacak. Peki 4K nedir? 4K tekniği ile Fenerbahçe maçını ekranda 8 kat daha kaliteli izleme şansına sahip olacaksınız.

Fenerbahçe Ajax maçı hazırlıklarına devam ederken maçın hakemi de belli oldu. İşte Fenerbahçe Ajax maçı ne zaman, saat kaçta ve şifresiz olarak hangi kanalda sorularının yanıtları.

FENERBAHÇE AJAX MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Ajax maçı perşembe akşamı saat 22.05'de başlayacak. Fenerbahçe-Ajax maçının yayını, TRT, Türksat, Samsung ve Mediapro iş birliğiyle 4K yapılacak. Bu yayın, Avrupa Yayıncılar Birliği (EBU) vasıtasıyla tüm dünyaya 4K olarak servis edilecek.

FENERBAHÇE AJAX MAÇI 8 DAHA KALİTELİ OLACAK
TRT1 ilk kez 4K yayınıyla HD yayınlardan 8 kat kaliteli bir futbol maçı yayınlamış olacak.

FENERBAHÇE-AJAX MAÇI HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe-Ajax maçının hakemi de belli oldu. Ajax maçını İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.

FENERBAHÇE'NİN 1 PUANI VAR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında İstanbul'da Molde'ye 3-1 mağlup oldu. İkinci maçında ise güçlü Celtic deplasmanında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen Fernandao'nun golleri ile 2-2'ye razı oldu.

Sarı lacivertlilerin grupta 1 puanı bulunuyor, Ajax ise ilk iki maçında berabere kaldı ve 2 puanla 3. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE AJAX MAÇINA HAZIRLANIYOR

Spor Toto Süper Lig'de dün Kayserispor'u 1-0 yenen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Hollanda'nın Ajax takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculara yenileme programı uygulandığı, diğer oyuncuların ise ısınma hareketleri, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları belirtildi.

Kayserispor maçında sağ ayağına darbe alan Luis Nani'nin tedavisine başlandığı, sakatlıkları bulunan Bruno Alves, Volkan Şen ve Raul Meireles'in ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Ajax maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER