FENERBAHÇE

Fenerbahçe Ajax maçı hangi kanalda kaçta?

Fenerbahçe Ajax maçı 22 Ekim Perşembe günü oynanacak. Fenerbahçe Ajax maçı saat 22.05'de TRT 1 kanalından şifresiz izlenecek.

Fenerbahçe Ajax maçı hangi kanalda kaçta?

Fenerbahçe Ajax maçı için geri sayım başlarken maçın saati ve hangi kanaldan şifresiz olarak izlenebileceği de belli oldu. Fenerbahçe Ajax maçı ilk kez 4K kalitesinde TRT tarafından şifresiz yayınlanacak.

Fenerbahçe Ajax maçı Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak. Ajax maçı için Fenerbahçeliler 22 Ekim perşembe günü stadı dolduracaklar. 

FENERBAHÇE - AJAX MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Ajax maçı saat 22.05'de başlayacak. Fenerbahçeliler bu zorlu maçı bu kez şifresiz izleme imkanına sahip olacaklar. Fenerbahçe-Ajax maçının yayını, TRT, Türksat, Samsung ve Mediapro iş birliğiyle 4K yapılacak ve bu yayın, Avrupa Yayıncılar Birliği (EBU) vasıtasıyla tüm dünyaya 4K olarak servis edilecek.

8 KAT DAHA KALİTELİ MAÇ YAYINI
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, izleyicilere HD yayınlardan 8 kat daha kaliteli televizyon izleme keyfi sunan 4K yayının yapıldığı TRT4K kanalıyla mücadeleyi ekranlara taşıyacak. Konuyla ilgili TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Türksat Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül ile Samsung ve Mediapro Türkiye firmalarının üst düzey yöneticilerinin katılımıyla bugün Rixos Pera Otel'de bir basın toplantısı düzenlenecek. 

FENERBAHÇE-AJAX MAÇI HAKEMİ

Fenerbahçe-Ajax maçının hakemi de belli oldu. Ajax maçını İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA KARNESİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında İstanbul'da Molde'ye 3-1 mağlup oldu. İkinci maçında ise güçlü Celtic deplasmanında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen Fernandao'nun golleri ile 2-2'ye razı oldu.

Sarı lacivertlilerin grupta 1 puanı bulunuyor, Ajax ise ilk iki maçında berabere kaldı ve 2 puanla 3. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE AJAX MAÇI BİLETLERİ

Fenerbahçe - Ajax maçı biletleri satışa sunuldu. UEFA Kupası'nda yoluna devam etmek isteyen Sarı Kanarya'nın bu maçtan kesinlikle 3 puanla ayrılması gerekiyor.  

FENERBAHÇE AJAX MAÇINA HAZIRLANIYOR

Spor Toto Süper Lig'de dün Kayserispor'u 1-0 yenen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Hollanda'nın Ajax takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculara yenileme programı uygulandığı, diğer oyuncuların ise ısınma hareketleri, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları belirtildi.

Kayserispor maçında sağ ayağına darbe alan Luis Nani'nin tedavisine başlandığı, sakatlıkları bulunan Bruno Alves, Volkan Şen ve Raul Meireles'in ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Ajax maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER