FENERBAHÇE

Fenerbahçe 28 kişilik kadroyu TFF'ye bildirdi!

Fenerbahçe'nin TFF'ye verdiği 28 kişilik kadroda Ozan Tufan, Carlos Kameni, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu yer almadı. Berke ve Ferdi'nin listede yer almamasının sebebi de ortaya çıktı.

Fenerbahçe 28 kişilik kadroyu TFF'ye bildirdi!

Süper Lig ekipleri TFF'ye A Takım oyuncu kadrolarını gönderdi. Sarı-lacivertli ekibin 28 kişilik kadrosunda ise Bursaspor'dan 2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, Carlos Kameni, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu yer almadı.

BERKE VE FERDİ LİSTEDE YOK AMA... : Sarı Lacivertlilerde Berke Özer ile Ferdi Kadıoğlu'nun isimleri listeye yazılmadı fakat bu oyuncular resmi maçlarda oynayabilir. Süper Lig statüsünün ek 2 maddesine göre genç futbolcular 01.01.1998 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olanlar A Takım listesine yazılmaksızın resmi müsabakalarda oynayabilirler. Bu sebeple Berke ve Ferdi'nin oynamasına engel bir durum gözükmüyor.

Fenerbahçe'nin 11'i tek mevki dışında netleşti


Fenerbahçe'de geçirdiği 3 sezonda 98 karşılaşmada görev alan Ozan Tufan, sarı-lacivertli ekibe 9 gol, 8 asistlik katkı sağladı. Geçtiğimiz yıl İspanyol ekibi Malaga'dan bedelsiz olarak takıma katılan Carlos Kameni ise 16 kez sarı-lacivertli formayı giydi..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER