FENERBAHÇE

Fenerbahçe 2 yıldızı bitiriyor

Sezonu kapatma ihtimali olan Meireles'in yerine Chelsea'li Mikel ile temasa geçilecek. Forvet için ise Falcao Lima, Gabigol, Pato ve Damiao isimleri gündemde...

Fenerbahçe 2 yıldızı bitiriyor

Bu sezon büyük hedefler peşinde koşan Fenerbahçe, devre arasındaki ara transfer döneminde eksikliklerini gidererek ligin 2. yarısına girmek istiyor.

Beklenmedik bir şekilde ameliyat kararı alınan ve hakkında sezonu kapatabilir şeklinde spekülasyonlar yapılan Raul Meireles'in yerine orta sahaya önemli bir takviye gündemde. Sezon başında da Fenerbahçe ile adı sık sık anılan Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel için Chelsea'nin kapısının tekrar çalınacağı ifade ediliyor. Güçlü fiziği ile Avrupa'nın en etkili orta saha oyuncularından biri olarak görülen Mikel için İngiliz ekibi ile ciddi pazarlıklarını yapılması bekleniyor. Diğer transfer yapılacak bölge ise forvet hattı. Moussa Sow'un beklenmedik ayrılışının ardından Fernandao ve Van Persie'nin yanına 3. bir forvet uzun lig maratonu için gerekli görülüyor.

Fenerbahçeli yıldızın Noel inadı!

FORVET HATTI İÇİN ADAYLARI ÇOĞALIYOR...

Falcao'nun yüksek maliyeti alternatifleri gündeme getirirken Sarı-Lacivertli ekibin listesinde Santos'tan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Leandro Damiao, Santus'un 19yaşındaki genç yıldızı Gabriel Barbosa (Gabigol), daha önce dirsek temasına geçilen Goias'lı Erik Lima ve Sao Paulo'lu Pato'nun bulunduğu ifade ediliyor. Forvet bölgesi için Erik Lima ve Gabigol'ün isimleri ön plana çıktığı belirtilirken, sportif direktör Guillano Terraneo'nun geleceğe yatırım olarak Gabigol'e sıcak baktığı ifade ediliyor.

İnsanlık dışı hareket cezasız kalmadı!
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER