DÜNYADAN FUTBOL

Fellaini'den ayrılık sinyali

Premier League ekiplerinden Everton'ın başarılı oyuncusu Marouane Fellaini, sezon sonunda Chelsea'ye gidebileceğinin sinyallerini verdi.

Fellaini'den ayrılık sinyali
Premier League'in köklü ekiplerinden Everton forması giyen başırılı ortasaha oyuncusu Marouane Fellaini'nin adı Chelsea'nin yanı sıra, Arsenal, Manchester City ve Manchester United ile de anılıyor.

Chelsea'nin Belçikalı oyuncunun sözleşmesinde bulunan 23 milyon pound'a serbest kalır maddesini kullanarak oyuncuyu kadrosuna katmaya çalıştığı öğrenildi.

Hakkındaki transfer iddiaları için ilk kez konuşan Fellaini, kulüpten ayrılması durumunda ilk tercihin Chelsea olduğunu belirtti.

Sunday People'a konuşan Marouane Fellaini, "Chelsea ile ilgileniyor muyum? Bu çok normal, öyle değil mi? Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde hiç oynamadım" ifadelerini kullandı.

Everton'da mutlu olduğunu, herkesi tanıdığını ve Everton'ı evi olarak gördüğünü söyleyen milli futbolcu, buna rağmen bir sonraki adımı atmak istediğini de belirtti ve "Eğer büyük bir takım beni isterse, bedelini ödemek zorundalar" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER