BEŞİKTAŞ

Fellaini Beşiktaş'tan dünyaları istedi!

Belçikalı futbolcu için harekete geçen Beşiktaş, oyuncunun temsilcisinden 5 milyon Euro’dan (25 milyon TL) 3 senelik kontrat ve 5 milyon Euro da imza parası talebiyle karşılaştı. Bu istekleri çok bulan yönetim; konuyu değerlendirmek için zaman istedi.

Fellaini Beşiktaş'tan dünyaları istedi!

Yeni sezon öncesinde Anderson Talisca’yla yol ayrımında bulunan Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcunun yerini doldurmak için şimdiden harekete geçmişti.

Kara Kartal, Manchester United’ın Belçikalı orta saha oyuncusu Marouane Fellaini’yi gündemine almıştı. Kulübüyle olan sözleşmesi ay sonunda bitecek olan 30 yaşındaki oyuncunun menaceriyle önceki gün Londra’da bir araya gelen Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner’in futbolcunun taleplerini dinlediği bildirildi.

20 milyon Euro istedi! : Manchester United’tan yıllık 4 milyon Euro (20.5 milyon TL) kazanan deneyimli ismin, Siyah- Beyazlılar’dan seneliği 5 milyon Euro’dan (25 milyon TL) 3 yıllık kontrat ve 5 milyon Euro da imza parası istediği öğrenildi. Başkan Orman’ın ise taleplerde indirim talep edip konuyu ikinci kez görüşmek üzere sözleştiği öğrenildi. Orman’ın, yıldız isme imza parası ödemeye sıcak bakmadığı ve maaş olarak da 4 milyon Euro’luk bir düşüncesinin bulunduğu konuşuluyor.

Evini satmıyor ama... : Manchester United’ta 5. sezonunu geçiren Marouane Fellaini, Kırmızı-Şeytanlar’ın yeni sözleşme teklifini geri çevirip ayrılık kararı almıştı. Bu kararı sonrasında Manchester’daki evini satışa çıkaran tecrübeli oyuncu, önceki gün flaş bir harekete imza attı. Yıldız isim, 2.3 milyon Pound (13.4 milyon TL) fiyat biçilen evini satıştan çıkardı. Bu davranışın ardından Fellaini’nin Manchester’da kalacağı iddia edildi. Ancak başarılı oyuncunun geçen yıl da aynı harekete imza atması sebebiyle bu davranışının kariyer planlarıyla bağlantılı olmadığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Atiba’nın alternatifi bulundu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER