SÜPER LİG

Felipe Melo için Brezilya'dan teklif!

Son 2 sezonda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Felipe Melo için Flamengo takımı resmen devreye girdi.

Felipe Melo için Brezilya'dan teklif!

Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'da yeni yönetim göreve başladı. İlk iş olarak kulübün ekonomik problemlerini çözmek isteyen yönetimin transfer listesinde son iki sezonda Galatasaray forması giyen Felipe Melo da var.

Brezilya basınında yer alan habere göre; Flamengo yönetimi ilk iş olarak takımın başına eski milli takım teknik direktörü Mano Menezes'i getirmek istiyor. Menezes için girişimlerini sürdüren Flamengo, daha sonra iki önemli orta saha oyuncusunun işini bitirmeye çalışacak.

İlk olarak Brezilya futbolunun yükselen değerlerinden olan Paolo Henrique Ganso için bir teklif yapmayı planlayan kulübün bir sonraki hedefi ise Felipe Melo olacak.

Yıldız orta saha oyuncusu için Juventus'un kapısını çalmaya hazırlanan Flamengo'nun Torino ekibine 4.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı öğrenildi.

2010 Dünya Kupası'nda Mano Menezes yönetimindeki Brezilya Milli Takımı'nda yer alan Felipe Melo'nun transferinde Menezes'in aktif rol oynaması bekleniyor.

Flamengo, Paolo Henrique Ganso ve Felipe Melo dışında Brezilya'da oynayan bir çok futbolcuyla da yakından ilgileniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER