DİĞER HABERLER

Felipe Melo Fenerbahçe'ye Twitter'dan gönderme yaptı

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un karşılaştığı dakikalarda ilginç bir tweet attı.

Felipe Melo Fenerbahçe'ye Twitter'dan gönderme yaptı
Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının son anları devam ederken, Galatasaray'ın yıldızı Felipe Melo attığı bir tweet ile gündem oldu.

Fenerbahçe'nin uzatma anlarında kazandığı penaltıya bir gönderme olduğu düşünülen tweette Melo sözler değil, ifadeler kullandı.

"Görmedim duymadım bilmiyorum" anlamındaki 3 maymun ifadesini anımsatan iki ikon kullanan Melo, ardından hasta maskeli bir emoji karakteri kullandı. Bu ifadeleriyle penaltı kararına inanamadığını üstü kapalı şekilde ifade eden Melo, ardından daha net bir mesaj verdi.

TANRI HER ŞEYİ GÖRÜR

Felipe Melo'nun bu mesajı Galatasaraylı taraftarlardan büyük ilgi görürken, Melo daha sonra ise "#ALLAHAEMANET Herkese iyi akşamlar, yarın iş günü" yazılı Portekizce bir tweet attı. 

Melo'nun bu tweetine bir takipçisi "Tanrı her şeyi görür! İyi geceler" yanıtı verirken, Melo ise "Her zaman" diye yanıt vererek, ilk mesajının Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı hakkında olduğunu ortaya koydu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu daha önce Melo'ya, twitter adresinden Aziz Yıldırım'a edilen küfürü retweet etmesi nedeniyle 2 maç ceza vermiş, oyuncu bu süreç sonrasında twitter'da futbol hakkında mesajlarını daha az paylaşmaya başlamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER