DİĞER HABERLER

Felç geçiren Rigobert Song'un son durumu ne?

Felç geçiren Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Rigobert Song makine yardımı olmadan nefes alamaya başladı.

Felç geçiren Rigobert Song'un son durumu ne?

Pazar sabahı beyin kanaması geçiren Kamerunlu eski futbolcu Song, hastaneye kaldırılmıştı.

CUMHURBAŞKANI DA HASTANEYE GELMİŞTİ

40 yaşındaki Song'un rahatsızlığını duyan Kamerun devlet erkanı hastaneye akın ederken, Cumhurbaşkanı Paul Biya da hastaneye bizzat giderek Song için gereken her şeyin yapılması talimatını vermişti.

Rigobert Song

"KOMADAN ÇIKTI"

Kamerun basınına konuşan Song'un doktoru, "Rigobert Song, komadan çıktı. Makine yardımı olmadan nefes alıp vermeye başladı. Durumu iyiye gidiyor" dedi.

FRANSA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Beyin kanaması geçiren Kamerunlu eski futbolcu Rigobert Song'un komadan çıktığı ve tedavi için Fransa'ya götürüldüğü bildirildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, evinde beyin kanaması geçirdikten sonra Yaounde Hastanesinde yoğun bakıma alınan 40 yaşındaki Song'un sağlık durumu iyiye gidiyor. Komadan çıkan, solunum cihazı kullanmayan ve yüksek tansiyonu kontrol altına alınan Song'un tedavisine uçakla götürüldüğü Fransa'da devam edilecek.

İngiltere Premier Lig'de Liverpool ve West Ham United'ın formalarını giyen deneyimli savunma oyuncusu, 2004-2008 yıllarında Galatasaray, 2008-2010 yıllarında ise Trabzonspor'un başarısı için mücadele etmişti.

Kamerun Milli Takımı'nda 137 kez forma giyen Song, 2000 Sidney Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya sevinci yaşamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER