DİĞER HABERLER

Federasyona her türlü destek veriliyor!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, açıklamalarda bulundu.

Federasyona her türlü destek veriliyor!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ''Bakanlığımız, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası için TFF'ye her türlü desteği veriyor'' dedi.. 
 
Baykan, İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA Genel Merkezi'nde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Zirvesi'ni, AA muhabirine değerlendirdi. Türkiye'nin, son yıllarda büyük spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını belirten Baykan,gelecek yıl Türkiye'de düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın da başarıyla gerçekleştirileceğini ifade etti.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Sepp Blatter'in, Türkiye'nin hazırlıkları hakkında pozitif yaklaşıma sahip olduğunu vurgulayan Mehmet Baykan, ''Ülkemize olan bakışlar pozitif olmaya başladı. Bu, eskisi gibi sadece kişisel dostluklarla ilgili olmaktan çok öteye gitti. Bugün birçok ülkenin, mali kriz nedeniyle düzenlemekten vazgeçtiği spor organizasyonları için bize teklifler geliyor. Ülkemizdeki siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde büyük organizasyonların üstesinden başarıyla geliyoruz'' diye konuştu.

Mehmet Baykan, Türkiye'de çok iyi tesisler inşa edildiğini, 8 kentte yapılacak FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası için de 25 stat inşaatının devam ettiğini belirtti. Tesis ve konaklama sorunun olmadığını dile getiren Baykan, ''Çok mükemmel organizasyonlar yapıyoruz ama bunun bir de sosyal boyutu var. Tribünlerin dolması, bu organizasyona kamuoyu ilgisinin çok ileri derecede olması gerekiyor'' ifadesini kullandı.

Dünya kupası hazırlıklarının çok iyi yürüdüğüne değinen Baykan, ''Devletimiz, hükümetimiz, bakanlığımız, genel müdürlüğümüz TFF'ye her türlü desteği veriyor'' dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER