DİĞER HABERLER

F.Bançe Laboral Kutxa'yı konuk ediyor

Basketbolda THY Avrupa Ligi E Grubu 6. haftasında Fenerbahçe Ülker, yarın İspanya temsilcisi Laboral Kutxa'yı konuk edecek.

F.Bançe Laboral Kutxa'yı konuk ediyor

Sarı-lacivertlilerle, Laboral Kutxa arasındaki karşılaşma saat 21.45'te Ülker Sports Arena'da oynanacak. Top 16 turuna kötü bir başlangıç yapan ve 5 maçta 1 galibiyetle son sırada yer alan Fenerbahçe Ülker, kendisiyle aynı puana sahip İspanyol ekibi karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

İlk tur grup karşılaşmalarında başarılı sonuçlar alan ve 10 maçta sadece 2 yenilgiyle, lider olarak üst tura çıkan sarı-lacivertliler, Top 16 turuna ise kötü başladı. İlk 3 maçını diğer Türk takımları Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital gibi kaybeden Fenerbahçe Ülker, 4. haftada İstanbul'da Panathinaikos'u mağlup ettikten sonra, 5. haftada deplasmanda EA7 Emporio Armani'ye mağlup oldu.

Sarı-lacivertliler, bu sezon THY Avrupa Ligi'nde evinde yaptığı 7 maçta sadece 2 kez yenildi. İlk tur gruplarında Sırbistan'ın Partizan NIS ekibine İstanbul'da mağlup olan Fenerbahçe Ülker, Top 16 turunda ise seyircisi önünde Barcelona karşısında galip gelemedi.

Laboral Kutxa, son 4 maçını kaybetti
Fenerbahçe Ülker gibi tek galibiyeti bulunan Laboral Kutxa ise Top 16 turundaki son 4 maçını kaybetti. İspanyol ekibi, E Grubu'ndaki ilk maçında ülkesinden Unicaja Malaga'yı mağlup ettikten sonra Panathinaikos, EA7 Emporio Armani, Olympiakos ve son olarak da Anadolu Efes'e mağlup oldu.

E Grubu'ndaki son puan durumu şöyle:

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER