FENERBAHÇE

F.Bahçe'ye dünya yıldızını taraftar getirecek

UEFA ile yapılan 3 yıllık Finansal Fair Play anlaşmasında 65 milyon euro ekside bulunan Fenerbahçe'de büyük gün geldi... Yönetimin hem kulübe mali destek sağlamak hem de olası bir cezadan kurtulmak için düzenlediği 'Fener Ol' kampanyası bugün start alacak.

F.Bahçe'ye dünya yıldızını taraftar getirecek - Sayfa 1

FB TV'de saat 19.07'de projenin detayları taraftara anlatılacak. 'Bağış', 'sponsorluk' ve 'reklam' şeklinde iştirak edilebilecek projeden toplanacak yardımlar ile FFP bütçesindeki açığın kapatılması hedefleniyor.

F.Bahçe'ye dünya yıldızını taraftar getirecek - Sayfa 2

Bunun için en az 350 milyon lira gerekiyor. Devletten kampanya için bir yıl süre ve 1 milyar liraya kadar izin alındı.

F.Bahçe'ye dünya yıldızını taraftar getirecek - Sayfa 3

HER GÜN 1 MİLYON 140 BİN EURO GEREKİYOR
Fener ol kampanyası için FFP anlaşmasının biteceği 31 Mayıs'a kadar 57 gün süre var.  Yönetim her gün 1 milyon euro bile toplasa taahhüt edilen 65 milyon euro'luk açığı kapatamıyor. Sarı-lacivertlilerin, UEFA'ya verdiği sözü tutması için 4 Nisan'dan 31 Mayıs'a kadar her gün en az 1 milyon 140 bin euro toplaması şart. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de öncelik forvette...

F.Bahçe'ye dünya yıldızını taraftar getirecek - Sayfa 4

Şu ana kadar Habib Diallo (Metz), Mbwana Samatta (Genk) ve Luuk de Jong (PSV) gibi isimler için nabız yoklanırken, temaslar devam ediyor. Sezon başında alınan Slimani ve Frey'den eli yanan yönetim bu kez skor yükünü sırtlayacak kalitede bir santrfor arıyor.