DÜNYADAN FUTBOL

F.Bahçe'nin gözdesi 4. kümeye gidiyor

Wolfsburg teknik direktörü Magath, takımdan ayrılmayı kafasına koyan Brezilyalı yıldız Diego'yu takımda düşünmüyor.

F.Bahçe'nin gözdesi 4. kümeye gidiyor
Diego'yu rezerv takıma göndermeyi düşünen Wolfsburg'un bu hareketi, Brezilyalı oyuncunun Almanya 4. Ligi'nde oynaması anlamına gelecek.
 

Eurosport'un haberine göre; Geçtiğimiz sezonu Atletico Madrid'de kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki Brezilyalı, bu transfer döneminde Wolfsburg'tan kesin olarak ayrılmak istiyor.

Alman takımıyla çıktığı ilk antrenmanda Wolfsburg'un teknik direktörü Felix Magath'ı hayal kırıklığına uğratan yetenekli orta saha oyuncusu, şimdi Wolfsburg'un ikinci takımı olan rezerv ekibiyle antrenmanlara başlayacak.

Wolfsburg II'nin teknik direktörlüğünü yapan Lorenz-Gunther Kostner ise Bild'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eğer Diego bizim takıma gelirse ona kendisinin kadrodaki diğer oyunculardan hiçbir farkı olmayacağını söyleyeceğim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER