SÜPER LİG

F.Bahçeliler'den Metris'e kupa çıkarması

Fenerbahçe yönetimi, pazar günü yapılacak kongre öncesi Metris Cezaevi'nden kritik bir randevu aldı.

F.Bahçeliler'den Metris'e kupa çıkarması
Bugünkü finalde futbolcularına güvenen Fenerbahçe yönetimi, Metris Cezaevi'nden perşembe günü için randevu aldı. Hedef başkan Aziz Yıldırım'a kupayı götürmek...


Fenerbahçe yönetimi, pazar günü yapılacak kongre öncesi Metris Cezaevi'nden kritik bir randevu aldı. Başkan Aziz Yıldırım'la pazar günkü kongrenin detaylarının masaya yatırılacağı toplantıya tüm yöneticilerin tam kadro katılması bekleniyor. Yönetim Metris ziyareti için özellikle yarını tercih etti. Hedef, futbol takımının bu akşam Bursasspor'u yenip kupayı kazanması ve perşembe günkü Metris çıkarmasında kupayı da başkana götürmek. Toplantıda ayrıca derbi maç sonrası yaşanan olaylar da değerlendirilecek.

"Yoruldum, bırakıyorum"
Öte yandan Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kiğılı, "Ben yeni yönetimde olmayacağım. Artık kendimi çok yorgun hissediyorum" dedi. Kiğılı, başkan Aziz Yıldırım'la uzun yıllar oldukça güzel bir çalışma sergilediklerini belirterek, "Fenerium mağazalar zinciri gibi harika bir işe imza attık. Para basan bir kurum haline getirdik" dedi. Kiğılı tüm yönetim olarak Metris Cezaevi'ne giderek, "Ben yönetimde olmasam da Yıldırım'a desteğim sürecek" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER