FENERBAHÇE

F.Bahçeliler Galatasaray ve Sabri ile dalga geçti

Fenerbahçeli taraftarlar Zorya Luhansk maçı öncesi futbolcuların ısındığı esnada ezeli rakipleri Galatasaray'a da göndermede bulundu.

F.Bahçeliler Galatasaray ve Sabri ile dalga geçti

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki 5. maçında Ülker Stadı'nda Zorya Luhansk'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de maç öncesi taraftarlar, oyuncuların ısınmaya çıktığı bölümde hafta sonu kazandıkları Galatasaray derbisinin keyfini sürdü.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A GÖNDERME

Ülker Stadı'nda oynanacak olan Zorya Luhansk maçı öncesi karşılaşmaya 1 saat kala, tribünler çok fazla dolmasa da Fenerbahçe taraftarları oyuncular ısınmaya çıktıktan sonra bir süre Galatasaray derbisinin keyfini yaşadı.

Sabri Sarıoğlu: Volkan Demirel adam olsun

Müsabaka saatinin iş çıkışına denk gelmesinden dolayı karşılaşmanın başlamasına yakın tribünlerin biraz daha dolmasından sonra Fenerbahçe taraftarları önce sırayla futbolcuları tribünlere çağırırken, daha sonra ezeli rakipleri Galatasaray'a da göndermede bulunurken, "Ayağa kalkmayan Cimbomlu olsun." diye bağırdılar.

Volkan'la Sabri arasında tartışma! Küfürleştiler

"VOLKAN ORTAYA 3'LÜ ÇEKTİR SABRİ'YE" SESLERİ..

Hafta sonu oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında Volkan Demirel ile Sabri arasında yaşananların ardından Fenerbahçeli taraftarlar, Zorya Luhansk maçı öncesinde oyuncular ısınırken, "Volkan ortaya 3'lü çektir Sabri'ye diye bağırdı."

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Sabri arasında gerginlik yaşanmış, Volkan'ın Sabri'ye "Gel 3'lü çektir." diye söylemesinden sonra ikili arasındaki gerilim büyümüştü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER