DİĞER HABERLER

F.Bahçeli yıldız sert çıktı!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da her yazdığı gündeme damgasını vuran Alex de Souza ilk kez bu kadar sert çıktı.

F.Bahçeli yıldız sert çıktı!
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da her yazdığı gündeme damgasını vuran Fenerbahçe'nin yıldızı Alex de Souza ilk kez bu kadar sert çıktı.

Fanatik.com'un haberine göre; Önceki gün hesabında takipçilerine verdiği cevapların birçok gazete tarafından, 'Alex, Fenerbahçe'den ayrılıyor' diye yorumlanması Brezilyalı oyuncuyu kızdırdı. Bir yıl daha burada olacağını altını çizerek vurgulayan Sambacı, "Artık rahat bıraksınlar. Ailem de, ben de İstanbul'u çok seviyoruz. Yazdıklarını yanlış anlıyorlar, farklı yorumluyorlar. Üste basa basa söylüyorum; Fenerbahçe'yi bırakmaya niyetim yok, bu bilinsin. 8 yıldır benim her şeyim Fenerbahçe. Sözleşmem bitince, ailemle oturup ne yapacağımıza karar vereceğiz. Bir kez daha söylüyorum, şu anda hiçbir yere gitmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bogota'ya gitmiyor!

Bu arada Alex'in, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin organize ettiği yardım maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Sakatlığını gerekçe gösteren Alex'in, 21 Haziran'da Kolombiya'nın başkenti Bogota'da oynanacak yardım maçında yer alamayacağını organizatörlere ilettiği belirtildi. Galatasaray'la oynanan Süper Final'in son maçında ayağına aldığı darbe yüzünden hala ağrıları bulunan Fenerbahçe kaptanının her gün tedavi olduğu ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER