FENERBAHÇE

F.Bahçeli yıldız Benfica'yı destekliyor

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı, bu akşamki Galatasaray-Benfica maçıyla ilgili olarak çok özel açıklamalar yaptı.

F.Bahçeli yıldız Benfica'yı destekliyor

2013-2014 sezonunda Benfica forması giyen Lazar Markovic, “Portekiz’de 1 sene kaldım ama orası benim ikinci vatanım oldu. Benfica da benim ikinci evim gibi. Orada çok güzel günler geçirdim ve kulüple aramda bir bağ oluştu” ifadelerini kullandı.

Portekiz temsilcisinin İstanbul’da Galatasaray’la zorlu bir maç oynayacağını belirten Markovic, “Tabii ki bu karşılaşmada Benfica’yı destekleyeceğim. Umarım sahadan galibiyetle ayrılırlar ve gruptan çıkma yolunda önemli bir aşama kaydederler” ifadelerini kullandı.

Benfica’da patladı

Galatasaray Benfica maçının son dakika gelişmeleri canlı yayınıGalatasaray ile Benfica Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Galatasaray-Benfica maçı şifreli mi? Galatasaray-Benfica maçının kadrosunda hangi isimler var? Galatasaray-Benfica maçı canlı nereden takip edilir?

Lazar Markovic, alt yapısında futbola başladığı Partizan’da A takıma kadar yükseldi. 19 yaşında, 7 milyon Pound (31 milyon 500 bin TL) bonservis bedeliyle Benfica’ya transfer oldu. Markovic’in burada patlama yapıp, dünya devlerini peşine takması için 1 sezon yeterli oynadı. Genç futbolcu, sezon sonunda 17 milyon 500 bin Pound’a (78 milyon 500 bin TL) Liverpool’un yolunu tuttu.

Gönülleri fethetmişti
Markovic, Benfica’da oynadığı 2013-14 sezonunda 49 resmi maçta forma giydi. Sırp futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol atarken 5 de asist yaptı. Buradaki performansı ve mücadelesiyle kısa sürede taraftarın gönlünü kazandı. Benfica taraftarları, Markovic’in sezon sonunda Liverpool’a satılmasına tepki gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER