FUTBOL

F.Bahçe'de operasyon sürüyor! Yetkileri elinden alındı

Zor günlerden geçen sarı-lacivertli kulüpte yaşanan değişimin ardı arkası kesilmiyor.

F.Bahçe'de operasyon sürüyor! Yetkileri elinden alındı - Sayfa 1

Zor günlerden geçen sarı-lacivertli kulüpte yaşanan değişimin ardı arkası kesilmiyor.

F.Bahçe'de operasyon sürüyor! Yetkileri elinden alındı - Sayfa 2

Fenerbahçe'de değişim tüm hızıyla sürüyor. Seçimi kazandıktan sonra kulüpte birçok yeniliğe imza atan Başkan Ali Koç, ilk olarak futbol altyapı gençlik geliştirme programı koordinatörü olarak görev yapan Müjdat Yetkiner’le yolları ayırmıştı. Daha sonra beraber çalıştığı Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk de gönderilirken teknik patron Aykut Kocaman’ın işine sor verilmişti. Ardından Samandıra’daki personelden, kulüp çalışanlara kadar birçok isimle yollar ayrılırken dalganın şiddeti artarak devam etti.

F.Bahçe'de operasyon sürüyor! Yetkileri elinden alındı - Sayfa 3

KADRO DIŞI BIRAKILAN İSİMLERLE ÇALIŞACAK Bu gelişmelerin ardından U21’in hocası Şenol Çorlu’nun tüm yetkileri elinden alındı. Takımın soyunma odasına girmesi bile yasaklanan 56 yaşındaki teknik adam, sadece kadro dışı bırakılan isimlerle çalışacak.

F.Bahçe'de operasyon sürüyor! Yetkileri elinden alındı - Sayfa 4

BADIA’DAN SONRA Altyapıdan 7 hocanın gönderilmesiyle süren değişim son olarak 2006 yılından bu yana sarı-lacivertli kulübe hizmet eden Şenol Çorlu’ya sıçradı. Altyapının başına getirilen David Badia’nın işe başlamasıyla taşlar yerinden oynarken, Şenol Hoca’nın tüm yetkileri elinden alındı.