SÜPER LİG

F.Bahçe'de flaş Emre gelişmesi

Bir süredir Fenerbahçe'den ayrılacağı iddiaları ortalıkta dolaşan Emre Belözoğlu'nun Trabzonspor maçında ilk 11 başlayabileceği iddia edildi.

F.Bahçe'de flaş Emre gelişmesi
Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sahaya Emre, Alex ve Caner'li on birini sürmeye hazırlanıyor

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Kayserispor ile oynanan kupa maçının kadrosuna haftalar sonra Semih'i alıp sonra da oyuna koyan ve hem turu hem de küskün Semih'i kazanan Kocaman bu kez de Emre'yi şampiyonluk davasının içine çekmek için karar değiştirdi.

Sahaya Alex ve Emre'nin de olduğu on biri çıkaracak olan Kocaman, hiç bir eliştiriye meydan vermemek için en deneyimli oyuncuları ile mücadele edecek. Solda Caner'i kullanacak olan Kocaman, bir türlü süreklilik gösteremeyen Stoch'u da sonradan oyuna sokmayı planlıyor. Kocaman, savunmada ise Bekir ile Serdar arasında bir tercih yapacak ancak bu tercihini maç saatinden çok az bir süre önce açıklayacak. Yöneticiler de bugün takımı ziyaret edecek.

Seriye özel prim

Yönetim, Süper Final serisini şampiyon olarak bitirmesi halinde takıma büyük miktarda prim dağıtacak. Sarı - lacivertli yöneticiler şampiyonluk primini yarınki maçtan önce açıklayıp takımı ateşlemeyi planlıyor.

Geçen sezon yarıştan uzaklaşmışken devre arasında oyunculara vaadedilen 5 milyon euroluk şampiyonluk primi sayesinde futbolcuların şahlanması, yönetimi bu sezon da harekete geçirirken, futbolculara geçen yılki kadar olmasa da hatırı sayılır miktarda prim sözü verilecek. Yönetimdeki bazı isimlerin de katkısı ile şampiyonluk halinde oyuncuların kazanacağı prim miktarının 3 milyon euroyu bulması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER