F.Bahçe'de 10 Kasım töreni!
Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 74. yılında anma töreni düzenledi.
Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 74. yılında anma töreni düzenledi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan Fenerbahçe Müzesi girişindeki Atatürk büstünün önünde düzenlenen törene, sarı-laciverertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, genel sekreter Talat Yılmaz, yöneticiler Tahir Peker ve Ünal Uzun, altyapı sporcuları ile Fenerbahçe Koleji öğrencilerinin katıldığı bildirildi.
Tören, saat 09.05'i saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.
Törende, Atatürk'ü hayattayken görme şansını yakalayan Yüksel Günay, yaptığı konuşmada, Atatürk'ün, dünya tarihinde çok büyük bir lider ve dahi olduğunu ifade ederek, ''Bugün Atatürk'e çatanlar, onun sayesinde, onun devrimleri sayesinde konuşabildiklerini unutmamalıdırlar. Atatürk, Yüce Allah'ın Türk milletine bahşettiği bir değerdir'' dedi.