FUTBOL

F.Bahçe yıldızları sattı kasayı doldurdu!

Fenerbahçe uruguaylı diego lugano, brezilyalı andre santos, nijeryalı emmanuel emenike, ispanyol daniel guiza ve senegalli mamadou niang'ı göndererek 30 milyon euro civarında bir bonservis gelirini kasasına koyarken, bu futbolculara yapılan yıllık ödeme de dikkate alındığında bu operasyonun kulübe...

F.Bahçe yıldızları sattı kasayı doldurdu! - Sayfa 1

Fenerbahçe Uruguaylı Diego Lugano, Brezilyalı Andre Santos, Nijeryalı Emmanuel Emenike, İspanyol Daniel Guiza ve Senegalli Mamadou Niang'ı göndererek 30 milyon euro civarında bir bonservis gelirini kasasına koyarken, bu futbolculara yapılan yıllık ödeme de dikkate alındığında bu operasyonun kulübe getirisi 42 milyon euroyu geçti.

F.Bahçe yıldızları sattı kasayı doldurdu! - Sayfa 2

Niang'ı All Saad takımına 8 milyon euro karşılığında satan Fenerbahçe, Guiza'ya karşılık ise alacaklarını ödemeden bonservisini verdi. Fenerbahçe'nin para kazandığı diğer oyunculardan Lugano'nun transferi için 3, Andre Santos için 7, Emenike için 10 milyon euro alındı.

F.Bahçe yıldızları sattı kasayı doldurdu! - Sayfa 3

Ziegler ve Yobo'yu kiralayan ve bu oyunculara 2 milyon Euro'nun üzerinde yıllık rakamlar ödeyecek olan Sarı-Lacivertliler; Bienvenu, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal için ise toplam yaklaşık 20 milyon euro harcayacak.

F.Bahçe yıldızları sattı kasayı doldurdu! - Sayfa 4

GELENLER Oyuncu Geldiği Takım Mevkii Fiyat Serdar Kesimal Kayserispor Savunma 4.500.000 Euro