VOLEYBOL

F.Bahçe rehavet içinde değil

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı Antrenörü De Brandt, galibiyet nedeniyle takımında rehavet yaşanmadığını ifade etti.

F.Bahçe rehavet içinde değil

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Jan de Brandt, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanşında 11 Mart Perşembe günü Zarechie Odintsovo ile yapacakları mücadele öncesi, ilk maçta aldıkları 3-0'lık galibiyet nedeniyle takımında rehavet yaşanmadığını ifade etti.

Rus rakibi önünde alacağı bir setle dörtlü finale kalacak sarı-lacivertli ekibin antrenörü Jan de Brandt, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, rövanşa ilk maçtaki skorun avantajıyla çıkacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Odintsovo karşısında 1 set bile aldığımızda turu geçiyoruz ve dörtlü finale kalıyoruz. Ama biz yine de bu maça çok önem veriyoruz. Ciddiye alıyoruz ve dikkatliyiz. Tüm hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Yani ilk maçın skorundan dolayı bir gevşeme ve rahatlama yok. 3-0 kazanmamız gereken bir maç gibi hazırlanıyoruz.''

KAPTAN ÇİĞDEM

Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı Kaptanı Çiğdem Can Rasna da rakipleri karşısında kendilerine yeten 1 setin hesabını yapmadıklarını, kazanmak istediklerini kaydetti.

Çiğdem, şunları söyledi:

''İlk maçta büyük bir avantaj yakaladık ve 3-0 kazandık. Oynayacağımız maç, dörtlü finalden önceki son etabımız. Orada 3-0 gibi güzel bir skorla kazandığımız için çok mutluyuz. Şimdi buradaki maçta bir set bile alsak dörtlü finaldeyiz, ama biz bir set alma hesabıyla maça çıkmayacağız. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Taraftarımız, bu sezon her maçta bize büyük destek verdi. Böylesine önemli bir maçta da onları yanımızda görmek istiyoruz. Biz de maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER