F.Bahçe Arda için pusuya yattı
Büyük yankı uyandıran ve günlerce gündemden düşmeyen o konuşmada yıldırım, polat'a "sana bir teklif yapıyorum. arda'yı bize ver, hemen hesabına 'cash' 15 milyon euro yatırayım. hangi kulüp önermiş sana bu kadar parayı? istersen yanında oyuncu da veririm" demişti.
Büyük yankı uyandıran ve günlerce gündemden düşmeyen o konuşmada Yıldırım, Polat'a "Sana bir teklif yapıyorum. Arda'yı bize ver, hemen hesabına 'cash' 15 milyon euro yatırayım. Hangi kulüp önermiş sana bu kadar parayı? İstersen yanında oyuncu da veririm" demişti.
Geçen yıl Polat'tan resmen istemişti Aziz Yıldırım, 23 Haziran 2009'da bir yemekte bir araya geldiği Adnan Polat'tan Arda'yı resmen istemişti.
Yıldırım, Polat'tan sonra konuşacağı Arda'yı ise kolay ikna edeceğine inanıyor.
Emre Belözoğlu'na olduğu gibi Arda'ya da Fenerbahçe forması giydirmeyi çok isteyen Aziz Yıldırım, öncelikle Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a konuyu açacak. Artık genç futbolcudan desteğini çeken Polat'ın, "Parasını veren istediği oyuncuyu alır" görüşünü taşıdığı ve bu nedenle de transfere "Hayır" demeyeceği görüşü hakim.