GALATASARAY

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e 'Arda Turan' eleştirisi

Mustafa Cengiz'in Arda Turan'ın Galatasaray'a gelip gelmeyeceği yönündeki soruya verdiği 'Arda Turan gündemimizde yok. Geçmişe değil geleceğe bakıyoruz' şeklindeki cevabına, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den eleştiri geldi.

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e 'Arda Turan' eleştirisi

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan ile ilgili sarı kırmızılı kulübe 'tekrar dönecek mi?' şeklinde sorulan soruya 'Arda Turan gündemimizde yok. Geçmişe değil geleceğe bakıyoruz' cevabını verdi.

Arda Turan ile ilgili Mustafa Cengiz'in bu ifadelerinin ardından teknik direktör Fatih Terim'den eleştiri geldi.

'Ben o cümleyi kullanmazdım'

Fatih Terim  “Ben o cümleyi kullanmazdım. Bir oyuncu Galatasaray’a hizmet etmişse, giderken de para kazandırmışsa ben o cümleyi kullanmazdım. Açıkçası Antalya maçından sonra açık yüreklilikle duygularımı samimi olarak ifade ettim. Orada da özenle seçtim. Aramızda bu kadar şey geçmesine rağmen ben ile Arda’nın kişiliklerinin ayrı, futbolcu kimliklerinin ayrı olduğunu ifade ettim. Arda bir kere bile ’Ben Galatasaray’a geleyim’ gibi bir dilekte bulunmadı. Ben de kimseye ne alın ne de almayın demedim. Zaman her şeyin ilacıdır” cümleleriyle Başkan Mustafa Cengiz'i eleştirdi.

Tecrübeli hoca açıklamasının devamında, “Üzgünüm, bu haberlerin bir kısmı içeriden çıkıyor. Açıkçası araştırıyorum, bulursam da neler olacağını biliyorsunuz. Galatasaray aleyhine bu işler. Onyekuru’nun 70 numara giyeceğini şimdi öğrendim ama benden önce öğrenenler oldu. Galatasaray’a zarar veriyor mu vermiyor mu buna bakarım. Bize bakan muhabir bilmeyecek, başkaları bilecek. Nasıl olacak bu iş? Alanları tebrik ederim, bu bir meziyettir ama Galatasaray’a zarar verirse burada devreye girerim” ifadelerini kullandı.

'Galatasaray hep ikinci yarıda farklı oldu'

Daha önce “10 numara istiyorum” şeklinde bir ifade kullanmadığını belirten Terim, “Bu sene cezamız devam ediyor. Geldiğimizden beri veriyoruz ve vermeye devam ediyoruz. Şartlar bizim önümüzde bir şey çıkarırsa ona göre devam ederiz. Galatasaray hep ikinci yarıda farklı oldu. Bir defa beraber çalışma imkanımız var. Şimdi haftada 3 maç da oynamayacağız. Daha diri bir görüntümüz olacak. Antalya maçında nasıl oynamamız gerektiğinden örnekler gördük” şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER