GALATASARAY

Fatih Terim'den Başakşehir maçı öncesi sert uyarı! 'Havaya girmeyin'

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir'i liderlik koltuğundan eden ve şuan ligde zirvede olan Galatasaray hem takım olarak hem de taraftarlar şampiyonluğa iyice inanmış durumda.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fatih Terim'den Başakşehir maçı öncesi sert uyarı! 'Havaya girmeyin'

Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir'i liderlikten edip ligin yeni lideri olan Galatasaray'da heyecan dorukta! Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den oyuncularına sert bir uyarı geldi. Fatih Terim oyuncularına 'önümüzde 180 dakika kaldı' diyerek şampiyonluk havalarına girmemelerini söyledi. 

Fatih Terim "Havaya girmek yok. Önümüzde 180 dakika kaldı. İki finalimiz var, bu iki finali kazanana kadar, durmak yok. İki şampiyonluk beklerken, iki kupadan olma ihtimalini sakın unutmayın. Her durumda motivasyonumuzu diri tutacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

1996'dan bu yana Galatasaray'ın başında tamamladığı sekiz sezonda yedi şampiyonluk yaşayan Terim, lig şampiyonluğuna ulaşmaları durumunda kendi kazandığı kupa sayısını da sekize yükseltip kolay tekrarlanamayacak bir başarıya imza atmış olacak.

Bileğini büken yok

Galatasaray, Süper Lig'de 18 maçtır yenilmiyor. Ligin 14. haftasında 2 Aralık 2018'de deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenilen sarı-kırmızılı takım, sonrasında rakiplerine üç puan şansı vermedi. Galatasaray, ligde çıktığı son 18 müsabakada 12 galibiyet ve altı beraberlik aldı.

Primi de kaptılar

Şampiyonluğa çok yaklaşan Galatasaraylı futbolcular ceplerini doldurmaya devam ediyor. Beşiktaş zaferinin ardından 3 milyon lira prim kazanan sarı-kırmızılılar Rizespor galibiyeti için bir 3 milyon lira daha alacak. Yönetim hafta içinde primleri oyuncuların hesaplarına yatıracak.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER