BEŞİKTAŞ

Fatih Terim Abdullah Avcı bir araya gelmedi!

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray ile karşılaşırken Fatih Terim ve Abdullah Avcı arasında soğuk rüzgarlar esti.

Fatih Terim Abdullah Avcı bir araya gelmedi!

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk etti.

Maç öncesi iki teknik direktör arasında soğuk rüzgarlar esti.  Geçen sezon Galatasaray - Medipol Başakşehir maçında büyük gerilim yaşayan Abdullah Avcı ile Fatih Terim, bu akşam derbi öncesinde birbirlerinin yanına gitmediler. Abdullah Avcı takımla birlikte sahaya çıktıktan sonra direkt olarak kulübeye yöneldi.

Babel'e tepki
Üçlü çektirmek için deplasman tribününün önüne gelen Babel'e Beşiktaş tribünlerinden tepki geldi. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, top ayağına her geldiğinde Hollandalı yıldız Ryan Babel'i ıslıkladı.

Derbi kapalı gişe
Beşiktaşlı taraftarlar stadı doldururken, Galatasaraylı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdu. İki ekibin taraftarları karşılaşma öncesinde takımlarına destek verirken, maçın başlamasıyla birlikte Beşiktaş Park’ta coşku tavan yaptı.

Falcao yine kadroda yok
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao, Beşiktaş derbisinin kadrosunda da yer almadı. Aşil tendonundaki ağrısı nedeniyle yaklaşık 20 gündür takımla çalışamayan 33 yaşındaki futbolcu, Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor ve Real Madrid maçlarının ardından Beşiktaş derbisinde de takımını yalnız bıraktı.  Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Ömer Bayram derbinin kadrosunda bulunmadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER