SPOR MEDYASI

Fatih Altaylı'dan flaş derbi yorumu

Habertürk yazarı Fatih Altaylı pazar günü TT Arena'da oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe maçını yorumladı..

Fatih Altaylı'dan flaş derbi yorumu

Habertürk yaarı Fatih Altaylı, hafta sonu Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisiyle ilgili şok bir tahminde bulundu.

Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı tarihi hezimete uğratabileceğini iddia ederken, sarı kırmızılı takımın yöneticilerini yerden yere vurdu..

İşte Fatih Altaylı'nın bugünkü köşe yazısı:

"Galatasaray'ın bu haline bakınca ‘Fenerbahçe'yi nasıl yenecek?' diye düşünüyorum ve sonra bir gülme alıyor beni. Aslında tarihi hezimete aday bir maç. Fenerbahçe, Galatasaray'ı paramparça edebilir. Ama derbi bu, her şey olabilir. Yine bir sürpriz olup bizi de sevindirebilir. Zor mu? Çok zor ama imkansız değil. Zaten tek umudum da böyle bir sürpriz. Başakşehir maçının 2. yarısında oynadıkları gibi oynarlarsa kazanır bizimkiler. Ama önce niyet etmeleri lazım ve Galatasaraylı futbolcular pek niyetli görünmüyor. Oysa onurları için çıkıp oynamaları lazım."

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ertelenecek mi?

DURSUN ÖZBEK SEÇİM KARARI ALMALI

"Bence almalı değil, almak zorunda. Yoksa Galatasaray için de, bu yönetim için de çok kötü olur. Dursun Özbek en azından yönetimini yenilemeli ve daha sağlam bir ekiple, daha işi bilen bir ekiple devam etmeli; etmek istiyorsa... Yoksa Galatasaray'ı çok zor, çok kötü günler bekliyor söyleyeyim. Dursun Özbek'i de aynı şekilde. Allah muhafaza kendi işlerini bile bozar bu gidiş."

BÜLENT KORKMAZ İYİ Kİ GELMEDİ

Bülent iyi yaptı. Üç aylığına Galatasaray'a gelip de ne yapacaktı. Galatasaray Yönetimi tam anlamıyla sapıtmış vaziyette. Bülent Korkmaz, benim hayranı olduğum bir futbolcu, bir profesyoneldir. Adamlığı, insanlığı 10 numaradır. Ama Galatasaray'a teknik direktör olmak başka bir şey. Küme düşmeye oynayan Mersin'den bile ayrılmış Bülent'i üç aylığına Galatasaray'a getiremezsin. Bülent Korkmaz'ı şöyle getirirsin, getirebilirsen: 5 yıllık sözleşme yaparsın. Arkasında durursun ve direnirsin. O zaman başarılı olabilir ama bu yönetimle hiç bir hoca başarılı olamaz. O yüzden de iyi ki gelmedi. Bülent için de iyi oldu, Galatasaray için de.

Yazının tamamını okumak için

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER