GALATASARAY

Fatih Altaylı genelev dedi Galatasaray karıştı!

Galatasaray'ın bugün gerçeklen divan kuruluna gazeteci Fatih Altaylı'nın genelev çıkışı damgasını vurdu.

Fatih Altaylı genelev dedi Galatasaray karıştı!

Galatasaray'ın bugün gerçeklen divan kuruluna gazeteci Fatih Altaylı damgasını vurdu. Eski yönetici Altaylı ilk olarak divan kurulunun medyaya açılmasını eleştirdi.

Bir medya mensubu olan Fatih Altaylı'nın bu isteği şaşkınlık yaratırken, "Burası Galatasaray'ın yatak odası gibi. İçimizi aşıyoruz. Burda medya varsa, bir basın mensubu olarak Divan kurulununun bazı toplantılarının medyaya kapatılmasını öneriyorum" dedi.

Genel olarak Başkan Dursun Özbek'e destek veren bir konuşma gerçekleştiren Fatih Altaylı, "Başkan'ın yaptığı proje son derece doğrudur. Bu proje ikiye ayrılırsa da doğru olmaz" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın toplam borcu dudak uçuklattı

Fatih Altaylı'nın yıllık 5 milyon dolar gelir beklenen otel projesiyle ilgili olarak bazı ifadeleri salonda soğuk duş etkisi yarattı.

Fatih Altaylı'nın, "Zamanlama açısından Türkiye'nin içinde bulunduğu durum iyi zaman değil ama para bize şimdi lazım. Otel ile ilgili Başkan ile görüştüm. Türkiye'deki turizm sorunu ortada iken otel yapmak mantıklı mı? Otel mi, genelev mi, iş merkezi mi hangisi doğru olur? Bunu iyi incelemek lazım. Başkan hiçkimse kiralamazsa oteli ben 5 milyon Euro ile kiralarım dedi. Artık başkanlar şahsi kefalet vermemeli. Buradan en fazla 3 milyon euro kira geliri olur. Geri kalanı başkan verecek herhalde" şeklinde konuştu.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Fatih Altaylı'ya bazı üyeler 'genelev' ifadesi yüzünden tepki gösterirken, "Galatasaray divan kurulunda konuşuyorsun. Dikkatli ol" şeklinde tepki gösterdiler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER