GALATASARAY

Falcao krize yol açtı! İndirimi kabul etmedi

Galatasaray'da transferi konuşulan Radamel Falcao, koronavirüs sebebiyle oyuncuların maaşlarında fedakarlık yaparak indirim talebinde bulunan yönetimin isteğini kabul etmedi. Falcao eğer maaşı tam ödenmezse transfer olacağını söyledi.

Falcao krize yol açtı! İndirimi kabul etmedi

Süper Lig tüm dünyayı etkisi altına alan COVID 19 sebebiyle süresiz ertelendi. Ligin ne zaman başlayacağı belli değil. Bu durum da kulüpleri zora soktu.

Galatasaray Kulübü geçtiğimiz günlerde ekonomik sıkıntıyı en aza indirgemek için futbolculara bir talepte bulundu. Yönetim oyuncuların içinden yüksek ücretli maaş alanlardan aldığı ücretlerde bir fedakarlık yapmasını talep etti.

Bazı oyuncular bu talebi kabu etti. Ancak Radamel Falcao bu isteği reddetti. Maaşının tam ödenmesini istedi.

Falcao devam edecek ama...

Radamel Falcao'nun maç yayınlarını yapan Win Sports’un Genel Yayın Yönetmeni Jaime Parada, AS’a bazı önemli açıklamalar yaptı.

Parada “Anladığım kadarıyla Falcao, Galatasaray’da devam edecek. Falcao devam ediyorsa, biz de maçları yayınlamayı sürdüreceğiz. Ancak yayın bedeli konusunda tekrar pazarlık yapmak durumundayız. Falcao’nun durumu ne zaman netleşirse, biz de o zaman yayın bedeli hakkında tekrar konuşacağız” şeklinde konuştu.

Yönetim indirim konusunda ısrarcı olursa...

Jaime Parada, Falcao ile ilgili Galatasaray Yönetimine uyarı yaptı. Parada “Eğer Galatasaray Yönetimi Falcao’nun ücretinde indirim yapmak konusunda ısrarcı olmazsa, kesin olarak Galatasaray’da devam eder. Çünkü Araplar’dan gelen teklifi kabul etmedi. Ama Galatasaray’ın ücrette indirim teklifini de kabul etmiyor” ifadelerini kullandı.

Kolombiyalı yıldız  Galatasaray’dan yıllık 5 milyon euro garanti ücret alıyor. Bunun 2 milyon eurosunu peşin aldı. Kalan 3 milyon eurosunu ise 10 taksitle alacak. Galatasaray Yönetimi, 7 taksitini ödedi. Kalan 3 taksiti ise 30 Nisan, 31 Mayıs, 30 Haziran tarihlerinde ödemiş olacak.

Yorumlar