BEŞİKTAŞ

Fabricio stoper pozisyonunda

Beşiktaş, Avusturya'nın Leogang bölgesindeki hazırlıklarına devam ediyor.

Fabricio stoper pozisyonunda

Günde çift idman yapan Siyah Beyazlıların akşam idmanı 1.5 saatten fazla sürdü.

Başkan Fikret Orman, Altyapı Sorumlusu Metin Albayrak ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu sahaya gelerek antrenmanı seyretti.

Eşi doğum yapan ve bir kız çocuğu olan Andreas Beck ile İsveç Olimpik Milli Takımı’na giden Miloseviç idmana katılmadı. Taktik çalışmaların yapıldığı idman futbolcuların ikişerli gruplara ayrıldığı ısınma hareketleri ile başladı. Kenar ortalarının yapıldığı bölümden sonra pas ve hızlı hücuma dayalı çalışmalara yapan futbolcular son bölümde taktik çift kaleye geçti.

STOPERLER GİTTİ, FABRİCİO STOPER OYNADI

Marcelo ve Rhodolfo’dan başka stoperi kalmayan Siyah Beyazlı takımda kaleci Fabricio antrenmanda stoper olarak oynadı. Milosevic’in İsveç Olimpik Milli Takımı kampına gitmesi, Alexis Delgado’nun da Alaves’e transfer olması ile takımdaki stoper sayısı bir anda ikiye düştü. Akşam yapılan idmanda tam saha ve yarı saha olmak üzere iki farklı şekilde çift kale maç yaptıran Şenol Güneş, bu bölümde kaleci Fabricio’yu mecburen stoperde oynattı.

ADRİANO TAKIM ÇALIŞMALARINA İSTANBUL’DA KATILACAK

Beşiktaş’ın yeni transferi Adriano çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek. Barcelona ile olan sözleşmesi 31 Temmuz’da bitecek olan Adriano’nun Beşiktaş ile resmi imzayı 1 Ağustos’ta atacağı ve bu tarihten sonra takıma katılacağı açıklandı. Brezilyalı sol bek teknik direktör Şenol Güneş’in gönderdiği program dahilinde tek başına kuvvet idmanlarını İstanbul’dayapacak.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI HOFFENHEİM İLE OYNANACAK

AMK sporun haberine göre; Beşiktaş, Avusturya kampındaki 2. hazırlık maçını yarın akşam oynayacak. Alman Bundesliga ekiplerinde Hoffenheim ile karşılaşacak olan Siyah Beyazlıların maçı TSİ 19:30’da başlayacak. Beşiktaş ile Hoffenheim arasındaki karşılaşma Leogang Stadı’nda oynanacak.

Yorumlar
TREND HABERLER