YEREL HABER

Eyüpspor'da genel kurul toplanıyor

Eyüpspor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 1 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Eyüpspor'da genel kurul toplanıyor

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor'da 1 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları arasında yer alan Mehmet Ocakcıoğlu, seçimi kazanmaları halinde kulübü çok daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi.


Mevcut Muammer Torun yönetiminin de içinde bulunan Mehmet Ocakcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eyüpspor'u hak ettiği yerlere taşıyabilmek için çaba sarf edeceklerini belirtirken, ''Yönetim olarak vizyonu olan bir listemiz var. Eyüp halkı arkamızda'' dedi.

Yönetime seçilmeleri halinde yapacakları konusunda oldukça iddialı konuşan Ocakcıoğlu, ''Öncelikle takımı şampiyon yapacağız. Geçen sene play-off oynatmıştık. Bu sene ise şampiyonluğa taşıyacağız. Eski futbol şubesi başkanı Haluk Erçeber'in de içinde bulunduğu çok güzel bir listemiz var. Tamamen Eyüp halkından kurulu. Eyüp halkı da bize destek veriyor. Eyüp'ün kazanmasını istiyoruz'' diye konuştu.

Yönetim listesinde yer alan kişilerin bilgili, kültürlü iş adamlarından oluştuğunu aktaran Ocakcıoğlu, ''Hedeflerimizi belirledik. Canla başla çalışacağız ve Eyüpspor'u Bank Asya 1. Lig'e taşıyacağız'' ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER