ERZURUMSPOR

Erzurumspor-Kayserispor maçının golleri ve sonucu

Süper Lig'in 17. haftasında BB Erzurumspor ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Erzurumspor 16, Kayserispor ise 19 puana yükseldi.

Erzurumspor-Kayserispor maçının golleri ve sonucu

Süper Lig'in 17. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. 

Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kayserispor, 32'de Sapunaru ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım maçın 45+4. dakikada Taylan Antalyalı ile skoru eşitledi. 

Bu sonuçla BB Erzurumspor puanını 16'ya, Kayserispor ise 19'a yükseltti. 

Erzurumspor-Kayserispor

MAÇIN GOLLERİ

32' Kayserispor, Cristian Sapunaru ile mücadelede 1-0 öne geçti! Sol kanatta topla buluşan Tjaronn Chery ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmadan seken top altıpas sağ çaprazında Cristian Sapunaru'nun önünde kaldı. Sapunaru yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.

45+4' Erzurumspor, Taylan Antalyalı ile beraberliği yakaladı! Sağ çaprazda topla buluşan Emrah Başsan ceza sahasına girdi ve ortasını uzak direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Taylan Antalyalı kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

ERZURUMSPOR: 1-1 :KAYSERİSPOR

Stat: Kazım Karabekir

Hakemler: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Mehmet Cem Hanoğlu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Auremir, Tolga Ünlü, Lokman Gör, Leo, Taylan Antalyalı, Özer Hurmacı, Emrah Başsan, İbrahim Akdağ, Scuk, Sunu

Kayserispor: Muammer Zülfikar Yıldırım, Lopes, Kucher, Kana Bıyık, Atilla Turan, Şamil Çinaz, Bilal Başakçıoğlu, Deniz Türüç, Chery, Sapunaru, Kravets

Goller: Dk. 32 Sapunaru (Kayserispor), Dk. 45+4 Taylan Antalyalı (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Lopes, Dk. 38 Sapunaru ve Chery, Dk. 45+6 Şamil Cinaz (Kayserispor), Dk. 38 Lokman Gör ve İbrahim Akdağ (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER