FENERBAHÇE

Ersun Yanal'ın sözleri soyunmasını inletti: Samandıra’ya gider...

Fenerbahçe’nin 3-0’dan 3-3’ü yakaladığı Beşiktaş derbisine Ersun Yanal’ın soyunma odası konuşması damga vurdu.

Ersun Yanal'ın sözleri soyunmasını inletti: Samandıra’ya gider... - Sayfa 1

Süper Lig’de önceki gün Beşiktaş deplasmanından 3-3’lük skorla ayrılan Fenerbahçe'de devre arasında soyunma odasında neler konuşuldu. Spor kamuoyu, Ersun Yanal'ın soyunma odasındaki konuşmayı merak ederken Sadık Çiftpınar, maçtan sonra yaptığı açıklamada bu konuyla ilgili ipuçları vermişti. Sadık, "Ersun hoca devre arasında inanırsak başaracağımızı anlattı" demişti.

Ersun Yanal'ın sözleri soyunmasını inletti: Samandıra’ya gider... - Sayfa 2

''TRİBÜNDEKİ TARAFTARDAN MI UTANMIYORSUNUZ'': Takımı hayata döndürüp kendine getiren Ersun Yanal'ın konuşmasının detayları şöyleydi: "Tribündeki taraftardan da mı utanmıyorsunuz? Oldu olacak ikinci yarıya çıkmayalım en fazla hükmen 3-0 yazılsın. Kendine güvenmeyen varsa ikinci yarıya çıkmasın. Biz o sahaya gerekirse 8 kişi çıkarız yine de şerefimizle oynarız."

Ersun Yanal'ın sözleri soyunmasını inletti: Samandıra’ya gider... - Sayfa 3

''SAMANDIRA'YA EŞYALARIMIZI TOPLAMAYA GİDERİZ'': Hızını alamayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal en keskin cümleyi de şöyle ifade etti: "Formanın ağırlığını bilmiyorsanız bir daha Samandıra'ya adım atmayın ve maç bittikten sonra Samandıra'ya gidip eşyalarımızı toplayıp hep beraber gideriz. Bu camiaya çok şey borçluyuz daha fazla üzmeyelim kimseyi.

Ersun Yanal'ın sözleri soyunmasını inletti: Samandıra’ya gider... - Sayfa 4

''ÇIKIN VE BU MAÇI ALIN'': Çıkın ve maçı 4-3 kazanın.. Unutmayın ki hava şartları ve rüzgar ikinci yarıda bizim lehimize olacak. İlk devre rüzgârla onlar attı, çıkın ikinci yarı da siz atın."